Bildirim
Sistem sizce nasıl olmuş ? Fx x8
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cpu sogutucu hyper212x olarak değiştir bence ses kartina gerek yok suan mobilim pc acinda tekrar bakicam hata varmi diye
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ses kartı gereksiz işlemci soğutucusunu arkadaşın dediği gibi 212X ile değiştir -
quote:
Orijinalden alıntı: oooxxx
ses kartı gereksiz işlemci soğutucusunu arkadaşın dediği gibi 212X ile değiştir
Bilgim olmadığı için soruyorum gereksiz olmasının sebebi nedir bide hyper 212x in diğerinden fazladan özelliği nedir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: BeterNetor
quote:
Bilgim olmadığı için soruyorum gereksiz olmasının sebebi nedir bide hyper 212x in diğerinden fazladan özelliği nedir ?
gereksiz olmasının sebebi eğer profesyonel ses dinleyicisi değilsen onboard olarak her anakartta oldukça kaliteli gelmekte artık ses kartları. yani ekstra almana gerek yok. cpu soğutucusuna yönel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 26 Eylül 2013; 23:31:54 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: THEKNIGHT
quote:
Orijinalden alıntı: BeterNetor
quote:
Bilgim olmadığı için soruyorum gereksiz olmasının sebebi nedir bide hyper 212x in diğerinden fazladan özelliği nedir ?
gereksiz olmasının sebebi eğer profesyonel ses dinleyicisi değilsen onboard olarak her anakartta oldukça kaliteli gelmekte artık ses kartları. yani ekstra almana gerek yok. cpu soğutucusuna yönel.
Eyv öğrendiğim iyi oldu 70 lira kar ettik sayende :D
-
evet çok doğru onbard ın bile o ses kartından dahada kalitelidir -
HDD'yi Caviar Blue olarak değiştirmen daha iyi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: csufeardir
HDD'yi Caviar Blue olarak değiştirmen daha iyi olur
Eyv onuda öyle ayarlıyım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X