Şimdi Ara

Sistem Saati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Saatim sürekli değişiyor bios pilini değiştirdim bios dan saati ayarlıyorum ama kaydedip çıktığımda değişiyor cosmos clear yaptım yine aynı windows da ise yıl 8940 gözüküyor 1 ocak saat ayarı ayarlanmadığı için işletim sistemi açılırken hata veriyor bazen sadece mouse kalıyor açılmıyor bile acil yardım içinden çıkamıyorum dier yorumları okudum elektirk gelen prize baktım toprak gözükmüyor onunla alakalımı bilmiyorum ama bios da ike tarih ayarlarken 2009 yazacağım mesela yazamıyorm 2049 oluyor bazen hiç yazamıyorum sağ sol yön tuşlarını kullanırken 2 şer 2 şer rakamlar artabiliyor win ortamında klavye ile tarih giremiyorum 1 yazıyorum ilerisini yazmıyor 11 oluyor yine olmuyor klavye bozukmu die süphelendim ama not defterinde flan gayet düzgün windows saat güncellemesi yapıyorum klavye kullanmadan uygula tamam diyorum yeniden başlatıyorum yine tarih uçuyor anlamadım tam olarak bios update de ettim yine sonuc alamadım yardımlarınızı bekliyorum vista kuruyorum res atınca direk demo kullanım süresi doluyor aktivasyon istiyor bios ile sistem saati uyuşmuyor yani bios tan ayarladım zaten kayıt olmuyor ama windows daki saat ile biostaki de uyuşmuyor :(

• çok enterasan bir sorun , sorun donanımda olabilirmi acaba diye düşündüm bir an ama xp kurup denedinizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 31 Ekim 2009; 5:57:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.