Şimdi Ara

Sistem parçaları uyumlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

fiyat kalite performans önceliğimde seçimler.. başka önerisi olan var mı? Parçalar birbiriyle tam uyumlu mu?

Ekran kartım(asus gt730) ve hdd var. Zaten pek oyun oynanmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 13 Mayıs 2020; 0:8:52 >

• Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/sfmoh9

Site: sinerji.gen.tr/sihirbaz
  • Michael Townley kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, inceleyeceğim. sinerji nasıldır, güvenilir mi? Malum ufak bir hata çok sıkıntı yaratıyor.
  • Hocam 600 watt zalman PSU aşırı gereksiz. İşlemciniz 65 watt kullanıyor hadi overclock ile 100 yaptınız. Ekran kartı 38. Onu da 50 yaptınız diyelim. Size herhangi bir PSU yeter bu durumda. Boşuna para harcamayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih617 F kullanıcısına yanıt
    psu yu çıkartıp, standart ama kaliteli bir kasa ile değiştireyim o zaman. Varsa öneriniz.
    Ben ışıklı falan dikkat çeken kasaları hiç beğenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 13 Mayıs 2020; 10:38:8 >
  • yksln kullanıcısına yanıt
    Sinerji bulabileceğiniz en güvenilir işletmelerden.
  • sisteme havalandırması iyi olan 400-500 W güçte kaliteli, gerksiz ışıkları ile dikkat çekici olmayan, sağlam bir kasa önerebilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 14 Mayıs 2020; 10:46:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • daha ucuz 500w sertifikalı bir güç kaynağı almalısın, sistemin zaten çok düşük güç tüketecektir.İlerde oyun oynarım diyorsan ryzen 5 3600 a bakmalısın.Ayrıca Ramini Ballistix 15 CL 3000 Mhz olan RAMleri amdye uyumlu.Gskilin ramlari uyumlumu emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.4h1n -- 29 Mayıs 2020; 21:44:50 >
  • s.4h1n kullanıcısına yanıt
    sistemi topladım, montajını yaptım.
    kasa xıgmatec vanguard 600 plus. (580 tl) kasa da arka fan ve ön fan var ön fanı çalıştıramadım.
    ram corsair vengeace lpx 8 gb 3000mhz taktım. gayet güzel fiyatı da iyi idi.315 tl
    işlemci zaten r5 3600. bunun sıcaklığının sıkıntı çıkarmaması için iyi bir bios ayarı yapmalıyım. arastırıyorum bu konuyu..
    wd 240 ssd taktım
    msı b450m a promax anakart üzerine kurulu.
    şimdilik sıkıntı yok. ön fan çalışmaması dışında. bios ayarlarından da olabilir. bakacaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 29 Mayıs 2020; 21:57:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.