ARKADAŞLAR SİSTEM PARÇALARI ARIYORUM.SIFIR FİYAT TEKLİF ETMEYİN UYGUN FİYATLI TEKLİF VERİN. ARADIKLARIM FATURALI OLACAK.İSTANBUL İLK TERCİHİM: 1)AM2 İŞLEMCİ TERCİHEN SEMPRON 3000 2)AM2 TÜMLEŞİK EKRAN KARTLI ANAKART.TERCİHEN 6100 ÇİPSETLİ 3)512 DDR2 667 RAM 4)80 GB SATA HARDDİSK 5)DVD YAZICI 6)TEMİZ VE UYGUN FİYATLI SIFIR SİYAH KASA--PAHALI OLMAAAASIN 7)17" LCD EKRAN. TEK ÖLÜ PİKSELLİ SIFIR OLANLAR OLABİLİR TEMİZ VE MÜMKÜNSE SIFIR ARIYORUM. 15" LCD DE OLABİLİR PM ATAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK DÖRT ADET SIFIR HARDDİSK EN UCUZ FİYATA PALİT EKRAN KARTI STOK FANI ARIYORUM ALINIK BOZUK HARDDİSKLER/ANAKARTLAR/İŞLEMCİLER VE DİĞERLERİ SATILIK HEM AGP HEM DE PCI ÇOK GÜZEL KARTLAR
beyler beyler yok mu yahu hiç parça satan hadi ama biz satıcı değil alıcıyız haydin biraz gayrete gelin ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK DÖRT ADET SIFIR HARDDİSK EN UCUZ FİYATA PALİT EKRAN KARTI STOK FANI ARIYORUM ALINIK BOZUK HARDDİSKLER/ANAKARTLAR/İŞLEMCİLER VE DİĞERLERİ SATILIK HEM AGP HEM DE PCI ÇOK GÜZEL KARTLAR
arkadaşım msn adresimi eklersen yardımcı olabilirim bazı parçalar için şu anda sıfır monitör var elimde gerisinide msnle maille konuşuruz asimonderkabatas@hotmail.com
hala aramaya devam hadi arkadaşlar ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK DÖRT ADET SIFIR HARDDİSK EN UCUZ FİYATA PALİT EKRAN KARTI STOK FANI ARIYORUM ALINIK BOZUK HARDDİSKLER/ANAKARTLAR/İŞLEMCİLER VE DİĞERLERİ SATILIK HEM AGP HEM DE PCI ÇOK GÜZEL KARTLAR