Merhaba arkadaşlar aşağıdaki sistemi kurmayı düşünüyorum bu konuda değerli fikirlerinizi beklemekteyim. şu an için ekran kartı almayacağım elimde 1 adet SSD var Bu sistem ile onboard'tan hdmi dan görüntü alabilirmiyim İleriki zamanlarda işlemciyi i5 yada i7 yapmayı düşünüyorum bu sisteme uyar mı? Şu an için sadece internet ve film için kullanacağım ileride ekran kartı ve işlemci takviyesiyle oyun vs yapılabilir mi?
hdmi görüntü alabilirsin sıkıntı yaratmaz ilerde i5 6600 veya i7 alıp ekran kartı da alarak güncelleyebilirsin ram 4 gb az gelecektir ekran kartı da ramden yiyeceği için bir tek kasa değiştirilebilir zalman z3 plus
İşlemci içerisinde grafik işlemcisi var, HDMI dan görüntü alabilirsiniz. Daha sonra anakartın desteklediği işlemcilerle yükseltme yapabilirsiniz.
anakartı biraz düşür işlemci i3 6100 al
quote:
Orijinalden alıntı: merdas
hdmi görüntü alabilirsin sıkıntı yaratmaz ilerde i5 6600 veya i7 alıp ekran kartı da alarak güncelleyebilirsin ram 4 gb az gelecektir ekran kartı da ramden yiyeceği için bir tek kasa değiştirilebilir zalman z3 plus
Cevabın için teşekkürler Kasa konusunda takımtılı değilim bu kasa işimi görecektir. Ram şimdilik 4gb alacağım ama daha sonra 8 daha takviye yapıp 12 gb yapacağım
quote:
Orijinalden alıntı: hknkck
İşlemci içerisinde grafik işlemcisi var, HDMI dan görüntü alabilirsiniz. Daha sonra anakartın desteklediği işlemcilerle yükseltme yapabilirsiniz.
Cevap için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: patren
anakartı biraz düşür işlemci i3 6100 al
Cevap için teşekkürler Anakartı daha düşük kalitede almayı düşünmüyorum Şu an için internet ve film için kullanacağım pc için bu işlemci işimi görecektir.. İ;leride i7 ile takviye yapacağım.