Merhabalar, yeni bir pc toplamayı düşünüyorum. Genel olarak oyun ağırlıklı kullanacağım bundan dolayı i7 7700k düşündüm ancak ani sıcaklık problemleri olduğunu okumuştum bu yüzden ryzen 1700 ye yöneldim gibi. Bu konudaki yorumlarınızla beraber sistem tavsiyelerinizi yazabilirsiniz. Ekran kartı olarak gtx 1080 olmalı. HDD + SSD düşünmüyorum ya sadece hdd yada ssd olması gerekiyor. Sistemi şişiren biri değilim ve disk alanı ihtiyacım pek yok bu yüzden performanslı olması açısından ssd mantıklı gibi geliyor. Uzun süredir donanımlardan uzak kaldım ancak birkaç gündür araştırıyorum bu bağlamda mantıklı sistem önerilerinizi bekliyorum, beraber değerlendirip üstüne konuşabiliriz şimdiden teşekkürler.
parçaları farklı sitelerden daha ucuza alabilirsin örnek olsun diye koydum aynı şekilde parçaları eşdeğer parçalarla değiştirebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 9 Nisan 2017; 22:34:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: fangoso
parçaları farklı sitelerden daha ucuza alabilirsin örnek olsun diye koydum aynı şekilde parçaları eşdeğer parçalarla değiştirebilirsin.
Bende şöyle bir şey topladım fiyatı biraz aştı ama yapacak bir şey yok uzun ömürlü olsun istiyorum.