Şimdi Ara

Sistem Nasıl(Sipariş ettim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakart:ECS A780 GM-A5200 MT BLACK SERİES
    CPU:AMT Athlon 64 x2 7850
    Ekran KARTI:Sapphire HD4850 1GB 256BİT GDDR3 HDMI 16X Vapor-x
    A-DATA 2GB 800MHZ DDR2 RAM(SOĞUTUCULU)CL5

Toplam 570 tl nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 16 Temmuz 2009; 12:42:38 >

• Sistem iyi,anakart Ultra Black modelinden seçilseydi daha da iyi olabilirmiş..Fakat yine de gayet dengeli olmuş.
  • ya maddi durumdan sıkıntı vardı o yüzden seçmedim ...
  • olsun sistem gayet iyi olmuş zaten sistemin siparaşi verildikten sonra pek bişey bi olsaydı gibilerinden sölemekte fayda etmiyor o yüzden sadece güzel sistem

ForeverMetal yanlıs anlama sana laf sölemiyorum dostum
  • Yinede siz söyleyin '-'lerini'+' larını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creed160

olsun sistem gayet iyi olmuş zaten sistemin siparaşi verildikten sonra pek bişey bi olsaydı gibilerinden sölemekte fayda etmiyor o yüzden sadece güzel sistem

ForeverMetal yanlıs anlama sana laf sölemiyorum dostum

Yok canım,yanlış anlaşılacak bir durum sözkonusu değil zaten.Sadece madem sistem alınmış,üzerine bir de kendi fikrimi belirteyim dedim.

@Speed_Passion;ilk mesajda da dediğim gibi gayet dengeli ve güzel bir sistem olmuş,iyi günlerinde kullanman dileğimle..

• teşekkürler
  • Evet gayet iyi olmuş. F/P ürünü denebilir. Hayırlı olsun
  • F/P?
  • Bişey sormak istiyorum 800mhz ile 1066 mhz arasında performans bakımında büyük farklar varmı çünkü zaten 1066 mhzleri bir ayarla o hala getirmek gerekiyomuş yani çok büyük farklar yoksa 800mhz daha mantıklı geldi bana
  • Ben şahsen denemedim ama deneyenler masaüstünde ve günlük işlerde gözle görülür bir fark olmadığını söylüyorlar..
  • çok büyük fark yok ...birde bu sistem rahat gta4 kaldırır değilmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed_Passion

çok büyük fark yok ...birde bu sistem rahat gta4 kaldırır değilmi?

GtaIV'ü rahatlıkla açar fakat aynı fiyat,veya aynı performans seviyesindeki(9800GT AMP! veya GTS250)kartlar kadar performans vermez,çünkü GtaIV'ün ATI kartlarla ilgili bir optimizasyon sıkıntısı var.Fakat geriye kalan Crysis,Crysis Warhead,COD 5 gibi oyunları çok rahatlıkla oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 15 Temmuz 2009; 21:13:44 >
  • birde bu anakartın oc performansı iyi değilmi işlemci ve ekran kartını oclayacağım çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed_Passion

birde bu anakartın oc performansı iyi değilmi işlemci ve ekran kartını oclayacağım çünkü
  • Edit:2 TANE YAZMIŞ YNLŞKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 15 Temmuz 2009; 21:51:28 >
  • En iyi f/p sistemi almissin hayirli olsun....biraz gec oldu ama 10-15 lira daha koyup tul vtx 4870 alabilirdin
  • şu F/P Yi açıklasın birisi :S

• fiyat/performans....
    az parayla/cok performans
  • bende bişey sandım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.