Şimdi Ara

Sistem Nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun pc si oluştururken işlemci ne kadar önemlidir?? vasat bir işlemci ile iyi mi ekran kartı kombinasyonu yapsak ne olur??

• darboğaz olur ınfılak eder ıslemcın ekran kartı ne alıcaksan ıslemcınde en az onu kaldırabılmelı ramıde unutma bu arada
    mesela ben o hataya dustum 5850 ekran kartı 8 gb ddr3 ram x3 amd 425
  • quote:

Arkadaşlar oyun pc si oluştururken işlemci ne kadar önemlidir??

bu soru tamamen butceyle alakali oyun icin sordugunu farzediyorum.bu sekilde bir cevap alamazsin sen en guzeli su bolume git sistem tavsiyesi diye bir baslik ac.toplam butce su kadar monitor var yok oyun icin filan de oradaki arkadaslar zaten dengeli islemci ekran karti ram monitor..vs tavsiyesi yapar oyle olmasi gerekiyor cunku.sistemin genelinde bir denge olacak.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 4 Temmuz 2011; 21:00:36 >
  • Kararsız bir sistem olur, parçalar birbirine yakın güçte olmalı ki daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazazingo

Arkadaşlar oyun pc si oluştururken işlemci ne kadar önemlidir?? vasat bir işlemci ile iyi mi ekran kartı kombinasyonu yapsak ne olur??

Dediğin özellikteki bir bilgisayarda işlemci zorlanır ekran kartı tam performans veremez + oyunlarda iyi bir performans için iyi bir işlemci de şarttır.
  • stoklar tükendi ama aklınızda bulunsun 10 gün içinde gelmesini bekliyoruz.
    arkadaşlar sıfır amd sistem nakit/havale 750 tl full türkiyenin her yerine bedava kargo kaçırılmaz kampanya get ile de alabilirsiniz yani güvenli ticaret sistemi ile dolandırıcıların mesleğide sona eriyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-oyun-canavari-4x3-2-ghz-1090-yerine-875-tl-3-hediye-son-firsat-47001779/detay/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem Alınır mı?
    geçen hafta açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.