Bildirim
Sistem nasıl olmuş arkadaşlar?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
güzel sistem olmuş hayırlı olsun. soğutucuları göremedim ? -
Gigabyte 970a-ud3 ---232
AOC 21.5" E2250Swdnk (DVI bağlantılı)---280
bunları o sisteme entegre edebilirseniz daha iyi olur gibi -
Hocam Soğutucu koymadim öyle o.c yapacak biri değil ama ileride eğer bütçe ayirirsa bi sogutucu aldırırim. Bütçe den dolayi şimdilik sadece temel bileşenleri koydum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam monitör olabilir de anakart baya bi bütçeyi aşıyor 40 tl gibi bi fark var.
Monitörü ekledim
usb 3.0 ön panel için söylemiştim çok sorun değil diyorsanız msi kalabilir.
usb3 ön panel desteği olsun derseniz ve çok aşırı overclock falan uğraşılmayacaksa 970a-g43 alınabilir usb3.0 ön panel desteği var ama g46dan bir tık alt seviye denilebilir -
970a-g43 ekliyorum hocam o zaman.. Çünkü o.c ile hiç ugrasilmayacak
iyi kötü yine ufaktan gıdıklanır raito kısmı yükseltilerek bile ama hiç uğraşılmayacaksa yeterli gelir fazlasıyla her türlü.
20 tl farkla hddyi 1 tb yapabilirseniz daha iyi olur -
alacak kişinin 2tb lik haricisi var o yüzden 500 lük yeter bana dedi o yüzden 500 lük koydum ama almadan önce bi kere daha gözden geçiririz ...teşekkürler öneri ve yardımlarınız için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X