Şimdi Ara

SİSTEM NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANAKART-gigabyte 970A-DS3 ULTRA DURABLE,GÜÇ KAYNAĞI-700watt cougar cmx 80 PLUS,DVD-rom-asus,EKRAN KARTI-SAPPHIRE 2 GB hd 7850,COOLER MASTER HYPER 212 EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU,İŞLEMCİ-AMD FX 8150 3.6 GHZ 16 MB. KİNGSTON-RAM 2*4GB=8GB.1 TB HARDDİSK...WİNDOWS 7 PROFESYOneL 64 BİT KULLANIYORUM... BU SİSTEM NASIL ARKADAŞLAR BÜTÜN OYUNLARI AÇARMI ?

• butun oyunlari acar ama butun oyunlari full ayar acar mi dersen acmayacagi demeyelim de dusuk fps alacagi bir kac oyun var crysis 3, metro 2033 last light, bf3 multi mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charger987

ANAKART-gigabyte 970A-DS3 ULTRA DURABLE,GÜÇ KAYNAĞI-700watt cougar cmx 80 PLUS,DVD-rom-asus,EKRAN KARTI-SAPPHIRE 2 GB hd 7850,COOLER MASTER HYPER 212 EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU,İŞLEMCİ-AMD FX 8150 3.6 GHZ 16 MB. KİNGSTON-RAM 2*4GB=8GB.1 TB HARDDİSK...WİNDOWS 7 PROFESYOneL 64 BİT KULLANIYORUM... BU SİSTEM NASIL ARKADAŞLAR BÜTÜN OYUNLARI AÇARMI ?

Sistemi aldınmı Yoksa alıcakmısın?
  • yigitakilli kullanıcısına yanıt
    sistemi aldım
  • quote:

sistemi aldım

Bütün oyunları açarmı diye niye soruyosun ozaman.Denesene Tek tek
    niye pc yi zorlim ki sizden bilgi almak varken
  • quote:

fena değil sistem çoğu oyunu ultrada açar ama crysis 3 max payne 3 gta 5 gibi oyunlarda high a düşer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İtopyadan Bu Sistem Nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Öyle olsun bakalım Bende Sistemi topladım.3-4 ay oldu.İdarelik bi ekran kartı alıyım sonra değiştiririm dedim.Halaa ekran kartını değiştircem.Oynadığım oyunda topu topu 2 tane.hitman absolution,Gta ıv Başka oyun denemedim Daha
    gta 4 güzel mi
  • quote:

gta 4 güzel mi

Yok hocam ya.Gta 4 oynancak oyun değil.Bundan 4 sene önce yüklemiştim laptopumda kasıyodu.2013 de pc topladık yükledik yine kasıyo :D :D...oyunun optimasyonu çok kötü anlıycağınız.
    peki onu yüklemeyiz bizde... yorumlar için herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.