ANAKART-gigabyte 970A-DS3 ULTRA DURABLE,GÜÇ KAYNAĞI-700watt cougar cmx 80 PLUS,DVD-rom-asus,EKRAN KARTI-SAPPHIRE 2 GB hd 7850,COOLER MASTER HYPER 212 EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU,İŞLEMCİ-AMD FX 8150 3.6 GHZ 16 MB. KİNGSTON-RAM 2*4GB=8GB.1 TB HARDDİSK...WİNDOWS 7 PROFESYOneL 64 BİT KULLANIYORUM... BU SİSTEM NASIL ARKADAŞLAR BÜTÜN OYUNLARI AÇARMI ?
butun oyunlari acar ama butun oyunlari full ayar acar mi dersen acmayacagi demeyelim de dusuk fps alacagi bir kac oyun var crysis 3, metro 2033 last light, bf3 multi mesela.
quote:
Orijinalden alıntı: charger987
ANAKART-gigabyte 970A-DS3 ULTRA DURABLE,GÜÇ KAYNAĞI-700watt cougar cmx 80 PLUS,DVD-rom-asus,EKRAN KARTI-SAPPHIRE 2 GB hd 7850,COOLER MASTER HYPER 212 EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU,İŞLEMCİ-AMD FX 8150 3.6 GHZ 16 MB. KİNGSTON-RAM 2*4GB=8GB.1 TB HARDDİSK...WİNDOWS 7 PROFESYOneL 64 BİT KULLANIYORUM... BU SİSTEM NASIL ARKADAŞLAR BÜTÜN OYUNLARI AÇARMI ?
Sistemi aldınmı Yoksa alıcakmısın?
yigitakilli
kullanıcısına yanıt
sistemi aldım
quote:
sistemi aldım
Bütün oyunları açarmı diye niye soruyosun ozaman.Denesene Tek tek
yigitakilli
kullanıcısına yanıt
niye pc yi zorlim ki sizden bilgi almak varken
quote:
niye pc yi zorlim ki sizden bilgi almak varken
fena değil sistem çoğu oyunu ultrada açar ama crysis 3 max payne 3 gta 5 gibi oyunlarda high a düşer.
Öyle olsun bakalım Bende Sistemi topladım.3-4 ay oldu.İdarelik bi ekran kartı alıyım sonra değiştiririm dedim.Halaa ekran kartını değiştircem.Oynadığım oyunda topu topu 2 tane.hitman absolution,Gta ıv Başka oyun denemedim Daha
yigitakilli
kullanıcısına yanıt
gta 4 güzel mi
quote:
gta 4 güzel mi
Yok hocam ya.Gta 4 oynancak oyun değil.Bundan 4 sene önce yüklemiştim laptopumda kasıyodu.2013 de pc topladık yükledik yine kasıyo :D :D...oyunun optimasyonu çok kötü anlıycağınız.
yigitakilli
kullanıcısına yanıt
peki onu yüklemeyiz bizde... yorumlar için herkese teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme