arkadaşlar benim sorunum şu: pc mi kurarken xp de bilirsiniz 39 dk kaldı kısmından itibaren 39 dk dan 1 dk ya kadar yani bu arada mavi fon üzerine beyaz yazılarla hata veriyor.eğer bu sorunla ilk defa karşılaşıyorsanız lütfen yeniden başlatın yoksa satıcınızla felan görüşün gibisinden bir hata veriyor.elimde 4 tane xp cd si var. dedilerki cd den olur gittim her seferinde farklı şifrelerde cd aldım yine aynısı oldu. ayrıca birşey dikkatimi çekti; artık pc yi başlatır başlatmaz hemen kuruluma geçiyor ve bir keresinde dışarıdan geldim başlattım direk kurdu ama bir süre sonra pc hata vermeye başladı yeniden kurmaya kalktığımda aynı hatayı vermeye başladı. diyorum ki acaba bunun nedeni ısınmadanda olabilir mi? yoksa hdd uçmuş mu? lütfen bana yardım ederseniz çok sevinirim....
edit:konu başlığı
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
sistem kurarken karşılaşılan mavi ekran hatası donanım larının birinde veya bazılarında hata oldugunu gösterir donanım da değişiklik yaptıysan eger son eklediğin parcaları cıkar örn ram e.kartı hdd anakart gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme