Şimdi Ara

sıstem kurduk AMD , yorumlarınızı beklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GIGABYTE 770T-D3L AMD 770/SB710 AM3 DDR3 1666MHZ (O.C.) ANAKART
    KINGSTON 4GB HYPERX GENESIS DDR3 1600MHZ CL9 TEK MODÜL RAM
    SAPPHIRE HD5830 XTREME GDDR5 1GB 256BIT ATI RADEON DX11 EKRAN KARTI

arkadasa boyle bı sıstem topladık vatandan bıraz genel kullanım bıraz da oyun amaclı olarak. sizce sıstem nasıl ? cunku uzun zamandır bu ıslerden uzagım cok sey cıkmıs

bu arada sıstemı kurduk hersey guselde cpu dan cok ses gelıyo , alan arkadaslar fan degısıklıne mı gıttıler acaba ?

• Keşke almadan önce konu açsaymışsınız.Daha sağlıklı tavsiyeler alabilirdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostriderx

Keşke almadan önce konu açsaymışsınız.Daha sağlıklı tavsiyeler alabilirdiniz

bırden gelıstı oyle konu acacak bı zamanım olmadı yoksa aklımdaydı... sıstem cok mu kotu olmus kı
  • ses geliyorsa bence fanı değiştirmenizde yarar var kanımca. bu arada benim hoşuma gitti. oyun için kullanacaksan gerçekten iyi bir sistem ama hangi oyunlar için kullanacağına görede değişir. Hugo oynayacaksan başka, crysis oynayacaksan başka sistem öneririm. ama genel olarak baktığımda hoşuma gitti. bende bu aralar bir sistem toplayacağım. ödediğiniz maliyetide bildirirseniz çok sevinirim
  • Anakart dışında sistem güzel. Anakartı msı 870A G54 veya gigabyte 990xa ud3 alabilirdiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTANTIK

ses geliyorsa bence fanı değiştirmenizde yarar var kanımca. bu arada benim hoşuma gitti. oyun için kullanacaksan gerçekten iyi bir sistem ama hangi oyunlar için kullanacağına görede değişir. Hugo oynayacaksan başka, crysis oynayacaksan başka sistem öneririm. ama genel olarak baktığımda hoşuma gitti. bende bu aralar bir sistem toplayacağım. ödediğiniz maliyetide bildirirseniz çok sevinirim

oyun fifa , pes , nba 2k11 ve az birazda fsp oyunları olur bilemedin need for speed tarzı oyunlarda olur o kadar :)

yazdıgım parcalar + 200tl lik bir kasa + 240tl lik led monitor : 1200 tl tuttu sanırım. hdd ve optik vardı.

@ MÜŞAVİR

anakartı nıye begenmedınız ?

• fiyat için teşekkür ederim. o oyunları sıkıntı yaşamadan oynayacağını düşünüyorum. 256 bit saphire almışsın ve yanındada 4gb ram var, bence hiç sıkıntı yaşamazsın garanti verebilirim. ama anakart konusunda pek bir fikrim yok, gerçekten anakart neden beğenilmedi, benide bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eski köprü, eski çipset.

DDR3 1666 ya kadar destekli, bulldozer işlemci desteği yok.

Tek pcı-e slotu var (ikinci olsa fena olmaz)

Emin deiğilim ama sanırım usb3.0 desteği de yok.
  • Anakart biraz eski chipset. Upgrade yapılmadığı sürece yeterli performansı verir. Hiç bir sıkıntı yok. 9XX chipsetlerin fiyatları makul olmakla beraber AMD bulldozer işlemcilere destek verecek. Ancak işlemciniz çok çok iyi bir işlemci ve Sizi uzun süre idare edeceğinden, zaten Bulldozere geçmeye karar verene kadar 2.nesil bulldozer bile çıkar. Üstelik o zaman 9XX chipsetli board onu desteklemez bile. HD5830 da fiyatın düşmesi ile f/p odaklı ürünler içine girdi. Elektrik sarfiyatını arttırır hepsi bu.
    Sistemdeki tek sorun işlemcinin fanından gelecek ses. Malesef Phenom serilerinin fanları anlaşılmaz şekilde ince yapraklı ve sesli. Bu yüzden oc için 50 usd'lik, sadece ses giderme amaçlı 30 TL'Lik bir işlemci soğutucusu almanız menfaatinize olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramptha -- 14 Temmuz 2011; 15:12:42 >
  • AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz, 8 MB, BOX İşlemci

MSI 870A-G54, AMD 870G, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3

KINGSTON 4 GB DDR3 1333 Mhz RAM CL9 1.5V

VTX HD6850 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 775/4000

832 TL Şöyle bir sistem daha iyi olurdu ama almışsınız artık hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostriderx

AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz, 8 MB, BOX İşlemci

MSI 870A-G54, AMD 870G, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3

KINGSTON 4 GB DDR3 1333 Mhz RAM CL9 1.5V

VTX HD6850 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 775/4000

832 TL Şöyle bir sistem daha iyi olurdu ama almışsınız artık hayırlı olsun

sadece ekran kartıları farklı , anakart ne olursa olsun ozellıklerını kullanmayacagız.

@Ramptha
    dedigğniz gibi işlemci oldukça ıyı ve yeter uzun bır sure , suan ıcın tek sorun dedıgınız gıbı fan sorunu onuda en kısa surede telafı edecez .
  • @ghostriderx

832 TL lik sistemi hangi siteden kurdunuz acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06asi

@ghostriderx

832 TL lik sistemi hangi siteden kurdunuz acaba ?

Nova Bilgisayar.
  • Bende bunun aynısı olan bir sistemi kuruyorum hem benim için hemde konun sahibi arkadaşa yardımcı olması için ASUS M4A78LT-M LE, AMD 760, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3 anakart daha ucuz bu anakartı taksak nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

amd 955 x4 işlemci
    GIGABYTE 770T-D3L AMD 770/SB710 AM3 DDR3 1666MHZ (O.C.) ANAKART
    KINGSTON 4GB HYPERX GENESIS DDR3 1600MHZ CL9 TEK MODÜL RAM
    SAPPHIRE HD5830 XTREME GDDR5 1GB 256BIT ATI RADEON DX11 EKRAN KARTI

arkadasa boyle bı sıstem topladık vatandan bıraz genel kullanım bıraz da oyun amaclı olarak. sizce sıstem nasıl ? cunku uzun zamandır bu ıslerden uzagım cok sey cıkmıs

bu arada sıstemı kurduk hersey guselde cpu dan cok ses gelıyo , alan arkadaslar fan degısıklıne mı gıttıler acaba ?

Sormana gerek yok Sistemi toplayıp kurmuşunuz.Az çok kendini belli eder.Ama bence fena değil bütün oyunları oynar.Birtane işlemci soğutucusuda hem sesi giderir hemde daha serin tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06asi

Bende bunun aynısı olan bir sistemi kuruyorum hem benim için hemde konun sahibi arkadaşa yardımcı olması için ASUS M4A78LT-M LE, AMD 760, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3 anakart daha ucuz bu anakartı taksak nasıl olur ?

mAtx bir boarddur. Tam bir f/p üründür. Ancak micro Atx formunda olması parçaların birbirine yakın montajı anlamına gelir ve hava sirkülasyonunu süper hale getirmez. Zaten HafX'im yok diyorsanız bence almanızda da bir sakınca yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.