Şimdi Ara

Sistem Karsiligini Verir Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben her yaz halamlara giderim ama orda iyi PC yok haliyle rahat oyun oynayamiyorum.Ben de oraya koymak için bir sistem topladim sizce oyun performansini verir mi ?
    Benim icin high ve 2xAA yeterli olur bu sistem bunu yapabilir mi veya oynatirsa hangi oyunlari ultra oynatir ?

CPU: AMD Phenom IIx4 965-->216 TL
    GPU: PowerColor HD 6870 GDDR5-->340 TL
    RAM: Kingston HyperX BLU 4GB 1600MHz CL9-->73 TL
    HDD: Toshiba 3.5'' 500 GB 7200 Rpm 32 mb Onbellek-->161 TL
    Anakart: GIGABYTE GA-990XA UD3 DDR3 AM3-->258 TL
    Kasa: XIGMATEK 382 ASGARD 600W Pure Black-->275 TL
    Monitor: PHILIPS 21.5'' LED 1920x1080 16:9-->339 TL

Böyle 1400-1500 Arasi geliyor
    Açikcasi kasa ve monitor disinda vatan'dan almayi dusunmuyorum mumkunse monitor de 21.5'' olursa sevinirim.
    Kasada ucmusmuyum 500-550 W yeterli olurmu ?
    Simdiden tesekkur ederim

(Kusura bakmayin mobilden bu kadar oluyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA49B8A7C -- 22 Şubat 2013; 22:50:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herhangi bir overclock merakı var mıdır ? Ve sadece yazları oraya gidip oynayacağınız sistem için sağdan soldan kısıp alabileceğiniz en iyi gpuyu almanızı tavsiye ederim.

Anakartı Asrock 970 Pro 3 yada MSI 970A G46 yapabilirsiniz 100 tl ye yakın farkeder. Ramleri 1.5V luk g-skill ya da corsair alabilirsiniz. İşlemciyi en kötü bir 6100 - 6300 yapmanızda fayda var. (Anakarttan artan para buna yeter sanırım) Gpuyuda bir şekilde 7850 yaparsanız çok iyi bir sistem olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ripskill

herhangi bir overclock merakı var mıdır ? Ve sadece yazları oraya gidip oynayacağınız sistem için sağdan soldan kısıp alabileceğiniz en iyi gpuyu almanızı tavsiye ederim.

Anakartı Asrock 970 Pro 3 yada MSI 970A G46 yapabilirsiniz 100 tl ye yakın farkeder. Ramleri 1.5V luk g-skill ya da corsair alabilirsiniz. İşlemciyi en kötü bir 6100 - 6300 yapmanızda fayda var. (Anakarttan artan para buna yeter sanırım) Gpuyuda bir şekilde 7850 yaparsanız çok iyi bir sistem olur.

arkadas durumu iyi belirtmis tamamdir sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

herhangi bir overclock merakı var mıdır ? Ve sadece yazları oraya gidip oynayacağınız sistem için sağdan soldan kısıp alabileceğiniz en iyi gpuyu almanızı tavsiye ederim.

+1
  • işlemci 6300 veya 6100 yapabilirsen yap....hocam büyük fedakarlık sadece yazın gitcen ve 1500 tl ayırcan oraya vallahi helal olsun ne diyeyim.....ben olsam o paraya logitech g27 alırım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

işlemci 6300 veya 6100 yapabilirsen yap....hocam büyük fedakarlık sadece yazın gitcen ve 1500 tl ayırcan oraya vallahi helal olsun ne diyeyim.....ben olsam o paraya logitech g27 alırım....

gittigimde en az 45-60 gun kaliyorum yani tatili olduruyorum bir de kasa da ucmusmuyum ve ekran karti iyi mi
  • sanirim fx6100 4100 ile neredeyse ayniymis ve de phenomIIx4 de 4100 ile ayni yani birde fazla oc merakim olmadigi icin fx secmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sistem iyi mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailreyiz

sanirim fx6100 4100 ile neredeyse ayniymis ve de phenomIIx4 de 4100 ile ayni yani birde fazla oc merakim olmadigi icin fx secmedim

Bu mantıkla gidersek amd athlon x3 te phenom kadar athlon x2 de x3 kadar diye ineriz. Bu mantıkla bakılmaz dostum. Şu anda alman gereken en düşük işlemci 6300 (bu bütçe ile) en olmadı ihtimalle 6100. Phenom eski mimari artık. 45 nm cpu kalmadı. AMD 28 nm ye geçecek.

Dediğim gibi anakartı düşürün biraz hiç fark olmayacak ayrıca zaten OC merakın olmadığı için anakartı düşür diyorum ve OC merakın yoksa phenom u FX e yükseltme şansın da olmayacak bu da kesinlikle phenom almamalısın demek oluyor.

Ekran kartın iyidir piyasadaki güncel oyunları Medium-High civarı oynatır. 7850 Direk High-Ultra oynatır. Oyununa göre değişiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

işlemci 6300 veya 6100 yapabilirsen yap....hocam büyük fedakarlık sadece yazın gitcen ve 1500 tl ayırcan oraya vallahi helal olsun ne diyeyim.....ben olsam o paraya logitech g27 alırım....

gittigimde en az 45-60 gun kaliyorum yani tatili olduruyorum bir de kasa da ucmusmuyum ve ekran karti iyi mi

yok iyi olmuş zaten ancak bu kadar olur iyidir....
  • quote:

quote:

sanirim fx6100 4100 ile neredeyse ayniymis ve de phenomIIx4 de 4100 ile ayni yani birde fazla oc merakim olmadigi icin fx secmedim

Bu mantıkla gidersek amd athlon x3 te phenom kadar athlon x2 de x3 kadar diye ineriz. Bu mantıkla bakılmaz dostum. Şu anda alman gereken en düşük işlemci 6300 (bu bütçe ile) en olmadı ihtimalle 6100. Phenom eski mimari artık. 45 nm cpu kalmadı. AMD 28 nm ye geçecek.

Dediğim gibi anakartı düşürün biraz hiç fark olmayacak ayrıca zaten OC merakın olmadığı için anakartı düşür diyorum ve OC merakın yoksa phenom u FX e yükseltme şansın da olmayacak bu da kesinlikle phenom almamalısın demek oluyor.

Ekran kartın iyidir piyasadaki güncel oyunları Medium-High civarı oynatır. 7850 Direk High-Ultra oynatır. Oyununa göre değişiyor.

fx 6100
    hd 7850
    gskill 4gb 1600 mhz aliyorum indirimden o zaman

• quote:

quote:

quote:

fx 6100
    hd 7850

İndirimden alıyorsan 6300 al. Ama kurtarmıyorsa 6100 alırsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

fx 6100
    hd 7850

İndirimden alıyorsan 6300 al. Ama kurtarmıyorsa 6100 alırsın.

tamam o zaman islemci de 6300 oldu(ben bunu eve gotururum yav :D)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.