Şimdi Ara

Sistem İyimi ? Lutfen yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem toplamada uzman sayilmam fakat vatandan 1300 TL'yi gecmeyecek
    İslemci = İntel Core i3 2120
    Anakart = Gigabyte GA-B75M-D3V
    Ram = Kingston 4 gb 1600MHz DDR3 Tek Modul PC Ram ( Sonradan ram takviyesi yapabilirim )
    HDD = WD CB 1TB 7200RMP 64MB
    Ekran Karti = Asus GT440 GDDR5 1GB 128Bit
    Kasa = Gigabyte Setto 2 142 550W Mid Tower Kasa
    Monitor = Samsung Genis Ekran 18.5 LCD Monitor = %25 İndirimli 1215 TL
    İndirim %50 denk getirirsem muthis olur %50 indirimli = 886 TL

Marka fanatizmini destekliyorum ve islemci kesinlikle intel anakart gigabyte harddisk wd cb ekran karti zotac fakat vatandan asus ekran karti alanlar cok memnun.Ekran karti olarak hd5770 iyi olurdu fakat intelle nvdia cok iyi uyum sagliyor diye biliyorum.Ekran jartima yetersiz diyebilirsiniz fakat pentium 1.60 GHz islemci inno9500gt ddr2 ekran jarti 400MHz 1GB ram ile crysis warhead oynadim yani pek abartmaya gerek yok
    bence :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne etcesin 1 tb hd yi. bence hd yi düsür green serisi beş para etmez çabuk bozulur. 1 tb verin çöpe gider. gerisi sıradan parçalar işte. ne amaçla kullandığına bağlı. net için kullacaksan git ikinci el 350 -400 e bilg. al derim.yalandan yere yahudileri zengin etme
  • oyun amacli kullanicam ve 1tb hdd bana lazim ayrica caviar green degil caviar black en iyi performans veren hdd bence

• ayrica az bir fiyat farki yuzunden bu kadar zarar etmek istemiyorum.500 GB yetmediginde ek ssd'ye veya hdd'ye para harcamaktan iyidir

• monitörü en azından 20'' alın yada 21.5'' alın arada 50-100 lira fark var yok.

kasa olmamış teknobiyotikten Dark kasa alın 210liraya vardı bitane içindeki güç kaynağı da iyi idi.(settodaki güç kaynağı 5 para etmez kasada etmez)

ekran kartını 6850'den aşağı almayın gt 440 daha ucuz olmasına rağmen Fiyat / Performans olarak daha düşüktür. yani ucuz sanmayın.

Sistem komple hatalar üzerine kurulu.

yazdıklarınızdan kendi bildiğinizi okuyacağınız anlaşılıyor o yüzden daha fazla birşey yazmayacağım.

iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemyu09

Sistem toplamada uzman sayilmam fakat vatandan 1300 TL'yi gecmeyecek
    İslemci = İntel Core i3 2120
    Anakart = Gigabyte GA-B75M-D3V
    Ram = Kingston 4 gb 1600MHz DDR3 Tek Modul PC Ram ( Sonradan ram takviyesi yapabilirim )
    HDD = WD CB 1TB 7200RMP 64MB
    Ekran Karti = Asus GT440 GDDR5 1GB 128Bit
    Kasa = Gigabyte Setto 2 142 550W Mid Tower Kasa
    Monitor = Samsung Genis Ekran 18.5 LCD Monitor = %25 İndirimli 1215 TL
    İndirim %50 denk getirirsem muthis olur %50 indirimli = 886 TL

Marka fanatizmini destekliyorum ve islemci kesinlikle intel anakart gigabyte harddisk wd cb ekran karti zotac fakat vatandan asus ekran karti alanlar cok memnun.Ekran karti olarak hd5770 iyi olurdu fakat intelle nvdia cok iyi uyum sagliyor diye biliyorum.Ekran jartima yetersiz diyebilirsiniz fakat pentium 1.60 GHz islemci inno9500gt ddr2 ekran jarti 400MHz 1GB ram ile crysis warhead oynadim yani pek abartmaya gerek yok
    bence :-)

Ekran kartinizi hd 6850 ya da hd 5770 almaya bakin. Kasa olarak vatandan
    cooler master rc 692 ıı buna bakin derim

• %50 indirim nasıl oluyor ? maksimum indirim %25 değilmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teb kartla %30 vatan indrim %25 normali %8

• Ben zaten uzman oldugumu soylemiyorum ve benim butcem belli.Ayrica ben Nvdia fanatigi oldumu Pentium 1.60-inno 9500 gt-400MHz DDR2 1gb rAm ile crysis warhead vb oyunlari oynuyordum eski bilgisayarim ile.Ayrica Aydin/Nazillide oturuyorum ve Vatan Pc Aydindaki magazasindan alicam.Ailem internete guvenmiyor ve gozumle gormeden almam diyor bunuda belirtmis olayim.Hd5770 almayi bende dusundum ve yazdim fark ettiyseniz fakat tekrar soyluyorum Nvdia fanatigiyimBilgisayarim anakarti yandigi icin androidden yaziyorum ve 3 aydan
    beri bilgisayarim yok ve 3 aydan beri sistem toplamadim.Benim sizden istedigim sistem iyimi ? kotumu ? Kotuyse yazdigim fiyata pc toplamanizi veya hangi parcanin yerine hangisini almam lazim vb yazmanizi istiyordum :-)

• Karne hediyesi vb gunlerde bazen %50 oluyor diye duydum fakat olmasada sorun degil :-)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.