İmzadaki sistemimi en az harcama ile Battlefield 4 oyununu normal ayarlarda takılma yaşamadan oynayabilmek istiyorum. Buna paralel olarak kendimce şunları yapmayı düşündüm;
Ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu tam olarak bilemiyorum fakat aklıma bunlar geldi. Sizde benimle fikirlerinizi paylaşıp eğer varsa farklı tavsiyelerde bulunmanızı istiyorum.
İyi forumlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Asortik
İmzadaki sistemimi en az harcama ile Battlefield 4 oyununu normal ayarlarda takılma yaşamadan oynayabilmek istiyorum. Buna paralel olarak kendimce şunları yapmayı düşündüm;
Ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunu tam olarak bilemiyorum fakat aklıma bunlar geldi. Sizde benimle fikirlerinizi paylaşıp eğer varsa farklı tavsiyelerde bulunmanızı istiyorum.
İyi forumlar.
RAM'lere para verme derim kardeşim.. 4 GB yeterli gelecektir sana, biraz ayar kısar rahatça oynarsın 4 GB RAM'le.. ama soğutucu işe yarayabilir, onu önerebilirim.. Tabi o kadar pahalısına da gerek yok, şu yeterlidir elindeki işlemciye:
Bu soğutucuyu al, PSU müsaitse işlemciye epey O.C. çek, ekran kartına da yap biraz.. gayet iyi performansla oynarsın o kartla..
Bilgi için teşekkürler ama ekran kartına oc yapmaktan çekiniyorum biraz ocz mxsp 700w psu var sanırım işlemci soğutucusuyla işlemciye oc yapmamda sıkıntı olmaz. Şu anda işlemci yük altında 99C yi görüyor. Bu da baya sıkıntılı sanırım. Dediğin gibi öncelikle işlemci soğutucuyu alıp öyle deneyip olmazsa ram takviyesi yapabilirim. Tekrar teşekkürler.
Bence bunları değişeceğine bir gtx 650ti boost al.