Şimdi Ara

Sistem İçin PSU Önerebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intelcore2 duo e6420 1066 lga 775 2.14ghz 4mb işle
    asus p5ld2 se lga775 945p ddr2-677 pcıx anakart
    sapphire x1650 512mb gddr2 pcı-ex tv-out ekran kar
    1gb veritech ddr2 pc5400 667mhz ram
    western digital 160gb 7200 rpm sata2 8m
    lg h42n 18x dwd rw siyah
    Skystar 2 Digital TV Kartı
    Logitech X710 Wireless Klavye Mouse

Yukarıdaki sistem için kaç w'lık bir PSU işime görür. Ayrıca hangi marka ve modeli önerirsiniz. Bir hesaplama tablosu buldum ama sanırım yanlış birşeyler yaptım.
    Ayrıca aldığım PSU'yu Aopen ES50E-E02 siyah kasa'ya taksam verimli olur mu? (Üzerindeki 300W'lik PSU'yu kaldırırsam)

• Yukarda yazdığın sisteme şimdilik 350 Watt yeterli gelir. Hatta o 300 Watt olan da sorun çıkartmadan çalışabilir ama garanti veremem.

Marka olarak fazla pahalıya kaçmayayım dersen bu Aopen kasanda da aynı markadan PSU vardır, FSP isimli markadan alabilirsin:
    http://www.exa.com.tr/shop/browse.asp?ParentID=315&caid=343&prctype=&prc=0&prcmu=&bid=153#urunFiltresi
    Orada gördüğün 400 Watt olan modeli 75 YTL gibi bir fiyatlı, başka yerden 350 Watt olanını da bulabilirsin, o da KDV içinde 55 YTL'ye satılıyor. Bunlar 12 cm fanlı, o yüzden sessiz çalışıyorlar ve genel olarak kaliteli uygun fiyatlı PSU'lardır. Eğer ileriyi düşünürüm, 9600gt, 8800, 3850 gibi daha pahalı bi ekran kartı alırım dersen 500 Watt'lık BlueStorm II'yi alabilirsin. Mavi ışıklı yine 12 cm fanlı güzel bi PSU'dur.

Başka markalar olarak alman ve uzak durman gereken markaların yazdığı bi Üst Konu var:
    http://forum.donanimhaber.com/m_11490358/tm.htm
    Hemen ilk mesajda gerçek ve kaliteli PSU'ların listesi var, alt mesajlarda da sorular ve öneriler.

• gerçek 400 wat yeterli
  • Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar. Sağolun.
    Sanırım değiştireceksem de mselcuks'un dediği gibi ileriyi düşünmek daha mantıklı olacak. Şimdilik o kartları fiyatından dolayı tercih etmesemde 3-5 aya kalmaz fiyatları dibe vurunca belki düşünebilirim. ;)
  • Aşağıdaki linkten sisteminin gereksinim duyduğu gücü bulmanı tavsiye ederim.

T I K L A
  • Cooler Master (RS-430-PMSP/R) extreme power 430 Wattt
    Bunu aldım arkadaşlar Ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurbagaprens

Cooler Master (RS-430-PMSP/R) extreme power 430 Wattt
    Bunu aldım arkadaşlar Ne düşünüyorsunuz ?

hayırlı olsun gayet kaliteli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.