Şimdi Ara

sistem için anakart + işlemci tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birdahaki ay ekran kartı hariç sistem toplamak istiyorum.gelen yeni seri kartlardan birini alacağım için ekran kartını 3 ay kadar ertelemeyi düşündüm..

fanatik değilim markalarda ama ileriye dönük sistem toplama isteğim olduğu için intel i5 serisine yöneldim.(diğer bir etkiside programlama dillerinde bir adım önde olması).sisteme geçelim..
    kasa olarak 400r seçtim.
    ram olarak corsair vangeance 2*4gb 1600mhz..
    ekran kartını dediğim gibi şimdilik hem ihtiyaç duymuyorum hemde yeni seri kartların ve konsolların çıktığı bu dönemde almaya gerek duymuyorum.
    kaldı anakart ve işlemci modeli..
    yaz tatiline kadar ekran kartı almayacağım için o zamana kadar beni idare edebilecek dahili gpuya ihtiyacım var.3570kda hd4000 var mesela ama intel vpro intel trusted exacution ve intel sanallaştırma teknolojilerini sunmuyor(bunlar ne işe yarar bir bilgimde yok).o.c yapmayacağım işlemciye.(ileride belki sistem yetmediği durumlarda yapabilirim ama en fazla 4 4.2 arası.bunu ksız modeldede yapabilirim).yani mantıken 3470 veya 3570 almak geliyor içimden.çarpan kilidi pek işime yaramayacağı için fuzuli duruyor.önereceğiniz anakartta dahili gpu varsa ve hd400den iyise lütfen belirtin..teşekkür ederim şimdiden

• tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar yardımcı olun lütfen..
  • Beklemek bir şeyi değiştirmez.
    3 ay beklersiniz kartlar çıkar, kartlarla beraber yeni kartların haberleri gelir.
    Bu hep böyledir. Bence beklemeyi bırakıp sisteminizi alın
  • Hocam overclock düşünüyorsanız K serisi bir işlemci alın. Çarpan olmazsa yapacağınız o.c kısıtlanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gtx7** 1 2 aya çıkar diyorlar onu beklememelimiyim sizce?o.c yapmayı pek düşünmüyorum hem pek fazla bilmiyorum hemde ek soğutucusudur cartıdır curtudur uğraşmak istemiyorum açıkçası.bekleme git al direk diyorsanız gidip kart alırım yok bekle diyorsanız benim acelem yok yaza kadar zaten oyun oynamıycam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.