Şimdi Ara

SİSTEM HIZLANDIRMASI İÇİN ÖNERİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar imzamda yazılı sistemimi hızlandırmak için ne gibi eklemeler yapmam gerekiyor sistemi sadece oyun amaçlı kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamisay -- 13 Nisan 2018; 8:46:36 >

• Ssd , ram 4-4 yada 4 cikartip 8-8 yapabilirsin problem cözülücektir oyun oynamam diyosan 4-4 de kafi gelir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pc ye uygun daha iyi bir anakart alarak ramlarin performansını arttırmam mümkün mü? nedense daha önce 8+8 taktığımda 1 ram slotunu sistem görmüyordu sadece 8 gb lık bellek gözüküyordu.
  • Ssd alıp sistemi ssd üzerine kurarsınız. Elinizdeki hdd yi ise oyun ve veri depolamak için kullanırsınız. Anakartınız maksimum 8 gb ram destekliyor. Kendi sitesi bende açılmadığı için satıcı sitelerinden bakabildim. Kendi sitesine girebiliyorsanız oradan da teyit edebilirsiniz. Yani o yüzden 16 gb kullanamıyorsunuz. Elinizdeki ramden 1 tane daha alırsanız o sistem için yeterli olacaktır. Ek olarak ekran kartını yükseltmeniz gerekebilir. Şimdilik idare edebilirim derseniz ssd + 4gb ram o sistem için yeterli gelecektir.

Anakart falan işine girerseniz; ram yükselteyim, ekran kartı yükselteyim, ssd alayım gibi olaylardan dolayı neredeyse yeni bir sisteme geçiş yapmış gibi olursunuz ki bu da zaten maliyetli olur. Daha ucuz yükseltmeler ve performans için söylediklerim yeterli olur diye düşünüyorum.
  • tam olarak benim aradığım cevap buydu sanırım anakartın rami görmemesi bundan dolayı diye düşünüyorum desteğiniz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamisay

tam olarak benim aradığım cevap buydu sanırım anakartın rami görmemesi bundan dolayı diye düşünüyorum desteğiniz için teşekkür ederim.
    @MexeSs

Sen bu adamı dinle karlı ve sevinen taraf olarak çıkarsın Çok yardımı oldu bana saolsun forumda adam gibi adamlardan kendisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Hocam o ramler dandik ötesi 150 TL değil 1 TL bile hak etmiyorlar bence Gskill yada Kingston bulursanız ondan önerin bence Corsair'de olur ama Hi-Level demeyin

Alıntıları Göster
    Muhaha yapacak bir şey yok kardeşim.. RAM'ler gayet iyi, sorunsuz ve stabil çalışıyor.. genelde samsung çipe sahip oluyor hi-level RAM'ler.. dandik falan değiller yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

Muhaha yapacak bir şey yok kardeşim.. RAM'ler gayet iyi, sorunsuz ve stabil çalışıyor.. genelde samsung çipe sahip oluyor hi-level RAM'ler.. dandik falan değiller yani..

Alıntıları Göster

Hocam bir ara burada Zeppelin marka ramleri öneren biri vardı iyi laf yemişti Hi-Level dandik hocam 1 hafta önce arkadaşım ucuz diye gidip almış ramleri söküp takmadan bilgisayar açılmıyor bendeki rami takınca çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Hocam bir ara burada Zeppelin marka ramleri öneren biri vardı iyi laf yemişti Hi-Level dandik hocam 1 hafta önce arkadaşım ucuz diye gidip almış ramleri söküp takmadan bilgisayar açılmıyor bendeki rami takınca çalışıyor

Alıntıları Göster
    Kullandığın anakart meydi kardeşim.. MSI H110M Pro-VD ise normaldir sorun çıkması.. zeppelin gerçekten kötüdür ama.. kingspec, everest, crucial ın en ucuz soğutucu olmayan modelleri ve diğer markalar.. bunlardan uzak durun.. hi-level bunlar arasında kötünün iyisidir en azından..

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

Kullandığın anakart meydi kardeşim.. MSI H110M Pro-VD ise normaldir sorun çıkması.. zeppelin gerçekten kötüdür ama.. kingspec, everest, crucial ın en ucuz soğutucu olmayan modelleri ve diğer markalar.. bunlardan uzak durun.. hi-level bunlar arasında kötünün iyisidir en azından..

Alıntıları Göster
    Arkadaşın sistemi anakartı Gigabyte marka ama modelini bilmiyorum fazla incelemedim sadece benim Gskilleri takınca sistem ohh be diyordu Hi Levelleri takınca açılıyor ikinci açmaya gelmiyordu ram sök geri tak yaparsan açılıyor yeni tek kullanımlık sistemi kapatır yada yeniden başlatırsan haydee rami sök tak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.