Şimdi Ara

sistem hazır işlemci önerisi lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemim hazır fakat işlemciyi henüz almadım bu konuda yardımcı olabilirmisiniz..

sistem imzamdaki gibidir fakat orda fx8120 yazıyor kesin gözüyle baktığım için öyle yazdım

sizlerinde yorumlarını alayım dedim..

konuyu yanlış yere açmışım ilgili yere taşınırsa sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkzooker -- 27 Şubat 2012; 15:28:43 >

• anakartınızı aldıysanız o işlemciyi alabilirsiniz ama eger almadıysanız o fiyata 20 tl fazla 2500k ama performans olarak abisi 8150den bile daha iyi anakart almadıysanız anakart degısımı ve 2500k eger anakart aldıysanız 8120 alabilirsiniz şimdiden h.o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr1818 -- 27 Şubat 2012; 16:29:57 >
  • http://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-cpu/amd-fx-8150-bulldozer-am3-16mb-3-6ghz-sekiz-cekirdekli-islemci.html bunu da düşünebilirsiniz.

arkadaşın dediği gibide düşünebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harece66

http://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-cpu/amd-fx-8150-bulldozer-am3-16mb-3-6ghz-sekiz-cekirdekli-islemci.html bunu da düşünebilirsiniz.

arkadaşın dediği gibide düşünebilirsiniz.

bence fx 8150 alabilirsin gayet güzel ve kaliteli bir işlemci üstelik 8 çekirdek olması ayrı bir avantaj kardeşim burada hayırlı olsun sistem güle güle kullan

• bütün sistem kuruldu öyle poşetinde bekliyor kenarda emektar p4ü kullanıyorum yeni pcye baktıkca içim gidiyor..işlemciyi alsam start butonuna basabilcem bu arada "onr1818" dediğim gibi herşeyi aldım sadece işlemci alınacak bu ay msi gtx 560 ti twinfrozr 2 aldım bi dahaki ayda artık işlemciyi alırım
  • p4 den direl fx se atlaman ne kadar mantıklı oplur bilemiyorum...keşke iyice sorup soruşturup işe kalkışsaydın......başlamışsın madem hayırlı ugurlu olsun ...herşey gönlünce olsun fx 8150 ye DEVAM......
    i5 le aynı para felan diyorlarda ne kadar daha güncel vede daha ne kadar daha güncel kalacak bu soruyuda cevaplasalar çok iyi olacak....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.