Şimdi Ara

Sistem hazır. Bayramda alınıyor. Yorumlarr!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sistemi otpladım bayramda alıyorum. Şu son 2 haftadır o kadar çk karar değiştirdimki artık değiştirmek istemiyorum. Bu sistemde karar kıldım sizce nası ?

Anakart:http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/gigabyte-ga-970a-ds3-970a-ds3--amd-970sb950-am3+-ddr3-2000mhz-(oc)-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=62819

İşlemci:http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/amd-fd6300wmhkbox-fx-x6-6300-soket-am3+-3,5ghz-14mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=63901

Ekran Kartı:http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11200-14-20g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63501

Ram:http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/corsair-cmz4gx3m1a1600c9-4gb-vengeance-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-bellek/productdetails.aspx?I_ID=51143

HDD:http://www.vatanbilgisayar.com/Dahili%20Harddisk/seagate-st1000dm003-35-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=59053

Sürücü:http://www.vatanbilgisayar.com/optik-suruculer/pioneer-dvr-s20fxv-dvr-s20fxv-24x-%C2%B1-double-layer-labelflash-sata-dvd-yazici-siyah-(5-dvd-hediye)/productdetails.aspx?I_ID=65321

Kasa:http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/cooler-master-rc-k280-kkp500-elite-k280-500w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=65567

Monitör:http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/aoc-e2250swdnk-215-e2250swdnk-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=65452

Vatan haftson indiriminde 1530 TL gibi birşey buldum ben sonucu. Sizce sistem nasıl yorumları bekliyorum.

İyi oyunlar.
    İyi forumlar.

• hocam anakart ve ram haricinde diyecek birşey yok. işlemci, ekran kartı seçimleri gayet güzel. ancak anakartta pasif soğutma göremedim. olsa daha iyi olurdu derim ben. ramleri x2 yapsan gelecek için daha iyi bir yatırım olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

hocam anakart ve ram haricinde diyecek birşey yok. işlemci, ekran kartı seçimleri gayet güzel. ancak anakartta pasif soğutma göremedim. olsa daha iyi olurdu derim ben. ramleri x2 yapsan gelecek için daha iyi bir yatırım olur.

Ramleri zaten ikilemeyi düşünüyorum şimdilik bir kenarda kalsın. Şu anda bütçe buna el veriyor. Belki 2-3 ay sonra aynı ramden 1 tane daha alır takarım. Pasif soğutma demişsin bilmiyorum onu. +sı yada -si nelerdir? Bu anakartın fiyatına yakın bulabilir miyiz? Yani 170 TL civarlarında.
  • Burak_Doner B kullanıcısına yanıt
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=99748

şuna bi bak derim.

Ürün Özellikleri
    970A-G43
    BIOS | İşlemci Desteği | Sürücü | Kullanma Kılavuzu | 01-MSI-004-05745
    •AMD Socket AM3+
    •AMD® 970+SB950 Yongaseti
    •4 x DDR3 2133 MHz DIMM Bellek Yuvası (Maksimum: 32GB)
    •up to 4.8GHz FSB desteği
    •2 x PCI-E, 2 x PCI-E x1, 2 x PCI-E x16
    •6 x S-ATA3 Port
    •Arka Panelde 6 Adet, Anakart Üzerinde 3 Adet USB 2.0 Portu
    •Arka Panelde 2 Adet, Anakart Üzerinde 1 Adet USB 3.0 Portu
    •Realtek® GbLAN 8111E Tümleşik ETDernet Kartı
    •Realtek® ALC887 8 kanal Tümleşik Ses Kartı
    •ATX Form Factor 30.5cm(L) x 22.5cm(W)
    Socket AM3+
    CPU (Max Support) FX
    FSB/BCLK/Hyper Transport Bus up to 4.8GT/s
    Chipset AMD® 970+SB950
    DDR3 Memory DDR3 1066/1333/1600/1866/2133*(*OC)
    Memory Channel Dual
    DIMM Slots 4
    Max Memory (GB) 32
    PCI-Ex16 2
    PCI-E Gen Gen2 (1x16, 1x4)
    PCI-Ex1 2
    PCI 2
    SATAIII 6
    RAID 0/1/5/10
    LAN 10/100/1000*1
    TPM 1
    USB 3.0 ports (Rear) 2
    USB 2.0 ports (Rear) 6
    Audio ports (Rear) 6
    Form Factor ATX
    APS Y
    CrossFire Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi bedri -- 30 Temmuz 2013; 16:54:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Doner

quote:

hocam anakart ve ram haricinde diyecek birşey yok. işlemci, ekran kartı seçimleri gayet güzel. ancak anakartta pasif soğutma göremedim. olsa daha iyi olurdu derim ben. ramleri x2 yapsan gelecek için daha iyi bir yatırım olur.

Ramleri zaten ikilemeyi düşünüyorum şimdilik bir kenarda kalsın. Şu anda bütçe buna el veriyor. Belki 2-3 ay sonra aynı ramden 1 tane daha alır takarım. Pasif soğutma demişsin bilmiyorum onu. +sı yada -si nelerdir? Bu anakartın fiyatına yakın bulabilir miyiz? Yani 170 TL civarlarında.

MSI
    970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    183 TL

gerisi güzel hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

quote:

MSI
    183 TL

Murat abi benim 2000TL gamer pc konuma da bakarmısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: emou

quote:

quote:

quote:

MSI
    183 TL

Murat abi benim 2000TL gamer pc konuma da bakarmısın

çok güzel bir fp yaptım az önce intelle hemde 2065 e direk al bence atıcam konuna.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam Vatan'ın yazdıkları doğru ise bu kart alınmaz. 1 PCI girişi var crossfire olayını unut ilerisi için. ayrıca ram kapasiteleri senin dediğin gibi yazmıyor.

Vatan'da fiyat 221 TL
    Eksen Bilgisayar'da yok.

Sistem hazır. Bayramda alınıyor. Yorumlarr!
  • pcı x2'ymiş özür dilerim. ama ram'lar için hala şüpheliyim.
  • quote:

pcı x2'ymiş özür dilerim. ama ram'lar için hala şüpheliyim.

anakartın sitesinden bak vatan bazı şeyleri çok hatalı yazıyor mesela PCI 2.0 mi kaldı artık. kesin 3 ama yanlış yazmışlar.
  • quote:

quote:

pcı x2'ymiş özür dilerim. ama ram'lar için hala şüpheliyim.

anakartın sitesinden bak vatan bazı şeyleri çok hatalı yazıyor mesela PCI 2.0 mi kaldı artık. kesin 3 ama yanlış yazmışlar.

Buradan çıkan sonuç ikisi de alınabilecek cihazlar. her ikisi de iş görür. ortalama aynı fiyattalar zaten.
  • Kardeş o önemli değil zaten vatanın Gebze şubesinde olması önemli babam internete güvenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Doner -- 30 Temmuz 2013; 19:05:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam 2 üründen Vatan'da satışı olan sadece "MSI 970A-G46" yani @bjk__murat'ın tavsiye ettiği kart var o da Gebze şubesinde yok. Ancak oradaki şube ile konuşarak Türkiye'nin başka bi noktasındaki Vatan Bilgisayar'dan Gebze şubesine getirmelerini iste. Getiriyorlar.

Şunu da belirtmek isterim ki ben Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapma taraftarı biri değilim. Evet satış öncesi mükemmel hizmet veriyorlar ancak sonrasında telepazarlamacı çirkef firmalardan farkı kalmıyor. İnternet'e güvenmek daha mantıklı çünkü en azından 7 gün içerisinde "koşulsuz iade" hakkın oluyor orada.
  • Bence hepsini al, ama biriktir biraz daha ekran kartını en sona al çok daha sağlam bişey al 7850 alma götürmez seni çok fazla. İşlemciyide 8350 falan al sonuçta 1 kere alıyorsun onu.

Kısacası biriktirip daha güzel sistem yap derim, yoksa üzülürsün güven bana yaşadım çünkü o olayları.
    GIGABYTE 990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart gebze şubesinde mevcut...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.