Bildirim
Sistem hazır. Bayramda alınıyor. Yorumlarr!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam anakart ve ram haricinde diyecek birşey yok. işlemci, ekran kartı seçimleri gayet güzel. ancak anakartta pasif soğutma göremedim. olsa daha iyi olurdu derim ben. ramleri x2 yapsan gelecek için daha iyi bir yatırım olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: kedi bedri
hocam anakart ve ram haricinde diyecek birşey yok. işlemci, ekran kartı seçimleri gayet güzel. ancak anakartta pasif soğutma göremedim. olsa daha iyi olurdu derim ben. ramleri x2 yapsan gelecek için daha iyi bir yatırım olur.
Ramleri zaten ikilemeyi düşünüyorum şimdilik bir kenarda kalsın. Şu anda bütçe buna el veriyor. Belki 2-3 ay sonra aynı ramden 1 tane daha alır takarım. Pasif soğutma demişsin bilmiyorum onu. +sı yada -si nelerdir? Bu anakartın fiyatına yakın bulabilir miyiz? Yani 170 TL civarlarında. -
http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=99748
şuna bi bak derim.
Ürün Özellikleri
970A-G43
BIOS | İşlemci Desteği | Sürücü | Kullanma Kılavuzu | 01-MSI-004-05745
•AMD Socket AM3+
•AMD® 970+SB950 Yongaseti
•4 x DDR3 2133 MHz DIMM Bellek Yuvası (Maksimum: 32GB)
•up to 4.8GHz FSB desteği
•2 x PCI-E, 2 x PCI-E x1, 2 x PCI-E x16
•6 x S-ATA3 Port
•Arka Panelde 6 Adet, Anakart Üzerinde 3 Adet USB 2.0 Portu
•Arka Panelde 2 Adet, Anakart Üzerinde 1 Adet USB 3.0 Portu
•Realtek® GbLAN 8111E Tümleşik ETDernet Kartı
•Realtek® ALC887 8 kanal Tümleşik Ses Kartı
•ATX Form Factor 30.5cm(L) x 22.5cm(W)
Socket AM3+
CPU (Max Support) FX
FSB/BCLK/Hyper Transport Bus up to 4.8GT/s
Chipset AMD® 970+SB950
DDR3 Memory DDR3 1066/1333/1600/1866/2133*(*OC)
Memory Channel Dual
DIMM Slots 4
Max Memory (GB) 32
PCI-Ex16 2
PCI-E Gen Gen2 (1x16, 1x4)
PCI-Ex1 2
PCI 2
SATAIII 6
RAID 0/1/5/10
LAN 10/100/1000*1
TPM 1
USB 3.0 ports (Rear) 2
USB 2.0 ports (Rear) 6
Audio ports (Rear) 6
Form Factor ATX
APS Y
CrossFire Y
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi bedri -- 30 Temmuz 2013; 16:54:56 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Doner
quote:
hocam anakart ve ram haricinde diyecek birşey yok. işlemci, ekran kartı seçimleri gayet güzel. ancak anakartta pasif soğutma göremedim. olsa daha iyi olurdu derim ben. ramleri x2 yapsan gelecek için daha iyi bir yatırım olur.
Ramleri zaten ikilemeyi düşünüyorum şimdilik bir kenarda kalsın. Şu anda bütçe buna el veriyor. Belki 2-3 ay sonra aynı ramden 1 tane daha alır takarım. Pasif soğutma demişsin bilmiyorum onu. +sı yada -si nelerdir? Bu anakartın fiyatına yakın bulabilir miyiz? Yani 170 TL civarlarında.
MSI
970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
183 TL
gerisi güzel hayırlı olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
quote:
quote:
Ramleri zaten ikilemeyi düşünüyorum şimdilik bir kenarda kalsın. Şu anda bütçe buna el veriyor. Belki 2-3 ay sonra aynı ramden 1 tane daha alır takarım. Pasif soğutma demişsin bilmiyorum onu. +sı yada -si nelerdir? Bu anakartın fiyatına yakın bulabilir miyiz? Yani 170 TL civarlarında.
MSI
183 TL
Murat abi benim 2000TL gamer pc konuma da bakarmısın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: emou
quote:
quote:
quote:
MSI
183 TL
Murat abi benim 2000TL gamer pc konuma da bakarmısın
çok güzel bir fp yaptım az önce intelle hemde 2065 e direk al bence atıcam konuna.
-
-
pcı x2'ymiş özür dilerim. ama ram'lar için hala şüpheliyim. -
quote:
pcı x2'ymiş özür dilerim. ama ram'lar için hala şüpheliyim.
anakartın sitesinden bak vatan bazı şeyleri çok hatalı yazıyor mesela PCI 2.0 mi kaldı artık. kesin 3 ama yanlış yazmışlar. -
quote:
quote:
pcı x2'ymiş özür dilerim. ama ram'lar için hala şüpheliyim.
anakartın sitesinden bak vatan bazı şeyleri çok hatalı yazıyor mesela PCI 2.0 mi kaldı artık. kesin 3 ama yanlış yazmışlar.
Buradan çıkan sonuç ikisi de alınabilecek cihazlar. her ikisi de iş görür. ortalama aynı fiyattalar zaten. -
Kardeş o önemli değil zaten vatanın Gebze şubesinde olması önemli babam internete güvenmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Doner -- 30 Temmuz 2013; 19:05:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 2 üründen Vatan'da satışı olan sadece "MSI 970A-G46" yani @bjk__murat'ın tavsiye ettiği kart var o da Gebze şubesinde yok. Ancak oradaki şube ile konuşarak Türkiye'nin başka bi noktasındaki Vatan Bilgisayar'dan Gebze şubesine getirmelerini iste. Getiriyorlar.
Şunu da belirtmek isterim ki ben Vatan Bilgisayar'dan alışveriş yapma taraftarı biri değilim. Evet satış öncesi mükemmel hizmet veriyorlar ancak sonrasında telepazarlamacı çirkef firmalardan farkı kalmıyor. İnternet'e güvenmek daha mantıklı çünkü en azından 7 gün içerisinde "koşulsuz iade" hakkın oluyor orada. -
Bence hepsini al, ama biriktir biraz daha ekran kartını en sona al çok daha sağlam bişey al 7850 alma götürmez seni çok fazla. İşlemciyide 8350 falan al sonuçta 1 kere alıyorsun onu.
Kısacası biriktirip daha güzel sistem yap derim, yoksa üzülürsün güven bana yaşadım çünkü o olayları. -
GIGABYTE 990XA-UD3 AMD 990X/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart gebze şubesinde mevcut...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X