Şimdi Ara

Sistem Hazır [3300 TL] , değerendirme ve önerilerinize açığım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sistem Hazır [3300 TL] , değerendirme ve önerilerinize açığım.

Arkadaşlar günümüz oyunlarını rahatça oynamak ve de mühendislik programlarını kolayca kullanmak için böyle bir sistem toplamayı planlıyorum. Şu parça yerine şunu koy ya da bunu koyarsan daha iyi olur gibi düşünceleriniz , önerileriniz ve değerlendirmelerinize açığım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmackThat_94 -- 2 Şubat 2016; 22:21:50 >

• SmackThat_94 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir bütçeye şu sistem daha iyi olur: Sistem Hazır [3300 TL] , değerendirme ve önerilerinize açığım.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sizin önerdiğiniz ekran kartları hakkında pek bilgim yok GTXlere kıyasla biraz aydınlatırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmackThat_94 -- 2 Şubat 2016; 22:44:44 >
    r9 390 gtx970 ile hemen hemen aynı performansı veren bir karttır.İstersen gtx970 ile değiştirebilirsin.
  • bu bütçeye çıkmışken gtx 970 gider
    Şekilcimisin performansçımısın? Biraz şekle kaçmıssın gibi geldi.Hem everest marka kasaya 410 tl veriyosun yetmiyo bide üstüne fan alıyosun :) Al bi zalman kasa rahatına bak.Çünkü senin o topladığın sisteme 500-600w çok rahat yeter..R9 390 serisi 960 ların çok üstünde bir seri.f/p ürünleridir desek daha doğru olur.Bence internette biraz inceleme izle.
  • 1920x1080 çözünürlükte aynılar ama çözünürlük yükselince 390 öne geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Böyle bir bütçeye şu sistem daha iyi olur: Sistem Hazır [3300 TL] , değerendirme ve önerilerinize açığım.

Buna ucuz yolu 120 gb.lik bir ssd ekle aynen al. Arkadas mantikli hareket etmis.
    Yapilacak tek degisiklik psu da olabilir o para zalman 600 w fln alabilirsin. Z3pkus ule yaninda 600 w zalman psu 360 tl plan olan bir paket vardi onu tercih birde 80 mm mavi ledli fan ekle. Ne ise yarayacagini kasayi kurdugunda anlayacaksin;) aynen bu sekil cek siparisi.

• SefaG kullanıcısına yanıt
    Bir süredir araştırma içerisindeyim. Güç kaynaklarından 80 PLUS sertifikasına sahip olmayanları önermiyorlar. Everestin bu kasasında güç kaynagı birlikte verildiği için cazip geldi. GTX 960 ile GTX 970 arasında ne kadar fark var olur yani o aradaki fiyat farkını vermeme değer mi ?
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Zorlamışken GTX 970 al rahatına bak diyorsun dimi hocam
  • can-can-can kullanıcısına yanıt
    Bence de güzel toplamış arkadaş. Anakart daha kaliteli bir seri ile değiştirilebilir benim düşüncem.
  • ydagli42 adli arkadasin onerdigi sistem butceniz icin en iyisi olmus. Tavsiyemdir

• quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Hocam bunu alabilirsin isteğine göre anakartı biraz daha yükseltebilirsin.Ayrıca sistem toplarken geleceği de düşünmek lazım sistemi topluyorum ama elektrik faturası ne kadar gelecek?
    3-5 fps için istersen r9 390 al fakat faturana 10-15 tl fazla gelmesin :( cebinde kalsın 970 al yanında oyun da veriyorlardı sanırsam.

• LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    ben de duydum o AMD ekran kartlarının NVİDİA lara göre daha fazla güç tükettiğini. 970 lerin yanına Rise Of The TombRaider 'ı veriyolar diye biliyorum. GTX 970 için sınırlarımı zorlayacağım olmassa GTX 960 olacak artık .
    Farka kesinlikle deger. Bende 960 ile yola ciktim. Cok fazla arastrdm tereddutsuz farka deger yorumlari aldm profesyonellerden ve 970 aldm

• Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Kime sorsam 960 alacağına bu kadar parayı verirken 970 al diyor ve bende 950 ile başladığım pc toplamada ekran kartımı 950 , 960 derken 970 olarak seçeceğim . Teşekkürler yönlendirmen için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.