Şimdi Ara

Sistem hakkında son yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba sevgili abilerim ve kardeşlerim :) Son günlerde yorumlarınız ve fikirlerimi birleştirerek aklımda bir sistem oluşturdum, son yorumlarınızla hata ettiğim noktalar varsa düzeltmiş olayım :)
    Elimde 2000tl bütçe var, ekran kartımı ve power supplyımı değiştirmeyi düşünmüyorum, yani Işlemci, anakart, ram, kasa, soğutucu ve ayrıca bir monitör dahil olacak fiyata.
    Benim aklimdaki sistem şöyle; MSI p67a-gd65 b3, Intel i5 2500k, Gskill Ripjaws 4gb 1333mhz, Coolermaster Cosmos rc-1000 ve monitör olarak da LG e2360v.
    Yorumlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum, saygilar, teşekkürler :)



  • MSI P67A GD65
    İ5 2500K
    GSKILL F3-12800CL6D-4GBXH RIPJAWSX DDR3-1600MHZ CL6 4GB (2X2GB) DUAL (6-8-6-24) 1.5V ( çok kaliteli ram fiyatıda ucuz )
  • Hocam dedigin rame baktim, zamanlama ve hiz olarak daha iyi alicagim yerde bulabilirsem dusunurum tesekkurler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.