Bildirim
SİSTEM GTA V ULTRA AYARLARDA KAÇ FPS ALIR.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
4x msaa acarsan otlukta 10-20 fps arasi sehirde 30 kusur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSKNKSVR -- 15 Ekim 2015; 22:47:46 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartı değişebilir. Tavsiyelere açığım. -
quote:
Orijinalden alıntı: smnytmglu
Ekran kartı değişebilir. Tavsiyelere açığım.
yenimi topluyon ayrica gta 5 amd kartlarda otlar kotu gorunuyo gta 5 cok oynucaksan nvidia al hem nvidia kartlar daha basarili gta 5 de islemci olarakta 2.el 2500k+anakart 500tl ye alip 4.5ghz oc cekmeni oneririm msaa acinca 4100 hapi yutar.
msaa açmayıveririz napalım : ) yeni değil sadece ekran kartı almayı düşünüyorum sisteme. -
R9 285 al 650 liraydi vatanda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: smnytmglu
msaa açmayıveririz napalım : ) yeni değil sadece ekran kartı almayı düşünüyorum sisteme.
oc yaparim diosaniz 2.el 780ti 1000tl ye bulursunuz
yada 2.el garantisi devam eden r9 290 lar 750-800 e bakin
yuksek ayarda titan x bile gta 5 i duzgun oynatmio
370 veya 380 biraz dusuk kartlar gta 5 e gore
tavsiyem gta 5 de normal ve advenced menudeki tum golge ayarlarini kapatin post fx normal olsun grass high olsun geri kalan hepsini ultraya alin msaa 4x acin yoksa goruntu corba gibi olur.
Sistem kötü değil değilmi arkadaşlar. -
ekran kartını .. MSI GTX 950 GAMING 2G GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 düşünüyorum -
Ultra ayarlardan kastın tüm ayarlar açık msaa da full ise 10-15 fps 1920x1080p de anca alır. -
very high yaparız msaa kapatırız 60 70 görmez mi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X