Şimdi Ara

sistem geri yükleme noktasını belirleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sistem geri yükleme noktası olrak en yakın tarih 1 ay öncesi ben bunu kullanmak istemiyorum,2 gün öncesi işimi görür ama bunu nereden ayrlayacağımı bulamadım,nereden olacak,yardım eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabrek -- 4 Haziran 2007; 18:14:18 >

• bu senın elinde olmayan birşey ancak kendın bir sistem denetleme noktası yaratmış isen yapabilirsin ayrıca dikkat etmediysen kalın olan tarihleri seçebilirsin 1 ay çok fazla daha yakın bir tarih olmalı .. bu sorunu yaşamak istemiyorsan belirli aralıklarla sistem geri yüklemeyi kapatıp tekrar açman yeniden bir denetleme noktası oluşturmasını saglar
  • >
    çalıştır
    >
    regedit
    >
    msconfig
    >
    Sistem geri yükleme
    >
    başlat
    >
    tarihi seç

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxat -- 4 Haziran 2007; 20:07:11 >
  • Ya da

Başlat - Yardım ve Destek Merkezi - Görev Seç - Sistem Geri Yükleme - Buradan istediğin tarihe yer belirle ve tamam demen yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Ya da

Başlat - Yardım ve Destek Merkezi - Görev Seç - Sistem Geri Yükleme - Buradan istediğin tarihe yer belirle ve tamam demen yeterli.

hocam geri yüklemeyi yaptım eyvallah ama şimdi de indirdiğim programlar kurulmuyor,mesela sözlük indirdim exe dosyaları var uninstall yok yani her kullanmak istediğimde zip dosyasından çıkarmam mı gerekecek?önceden indirince prog.kısmında yerini alıyordu keratalar.şimdi ne oldu?
    (bu bilgisayarın kurcalanmadık yerini bırakmıyorum galiba bi yerleri karıştırdım yine,sizin de başınızı ağrıtıyorum sorry=
  • moonstar sanırım bahsettiğin sözlük ben de bir türlü masa üstüne atamadım meret i ve bir türlü de çözemedim sorunu en sonun da sildim babylon kurdum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

moonstar sanırım bahsettiğin sözlük ben de bir türlü masa üstüne atamadım meret i ve bir türlü de çözemedim sorunu en sonun da sildim babylon kurdum.
    turıng indirdim onuda prog.listesine ekleyemedim.sorunu çözecek bi üstad yok muuuuuu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakın bunu n çaresi yok bence flash belleğe yükleyin istediğiniz programı
  • Arkadaşlar cevapları vermiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.