Bildirim
sistem geri yükleme noktasını belirleme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu senın elinde olmayan birşey ancak kendın bir sistem denetleme noktası yaratmış isen yapabilirsin ayrıca dikkat etmediysen kalın olan tarihleri seçebilirsin 1 ay çok fazla daha yakın bir tarih olmalı .. bu sorunu yaşamak istemiyorsan belirli aralıklarla sistem geri yüklemeyi kapatıp tekrar açman yeniden bir denetleme noktası oluşturmasını saglar -
>
çalıştır
>
regedit
>
msconfig
>
Sistem geri yükleme
>
başlat
>
tarihi seç
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxat -- 4 Haziran 2007; 20:07:11 > -
Ya da
Başlat - Yardım ve Destek Merkezi - Görev Seç - Sistem Geri Yükleme - Buradan istediğin tarihe yer belirle ve tamam demen yeterli. -
quote:
Orjinalden alıntı: proteo
Ya da
Başlat - Yardım ve Destek Merkezi - Görev Seç - Sistem Geri Yükleme - Buradan istediğin tarihe yer belirle ve tamam demen yeterli.
hocam geri yüklemeyi yaptım eyvallah ama şimdi de indirdiğim programlar kurulmuyor,mesela sözlük indirdim exe dosyaları var uninstall yok yani her kullanmak istediğimde zip dosyasından çıkarmam mı gerekecek?önceden indirince prog.kısmında yerini alıyordu keratalar.şimdi ne oldu?
(bu bilgisayarın kurcalanmadık yerini bırakmıyorum galiba bi yerleri karıştırdım yine,sizin de başınızı ağrıtıyorum sorry= -
moonstar sanırım bahsettiğin sözlük ben de bir türlü masa üstüne atamadım meret i ve bir türlü de çözemedim sorunu en sonun da sildim babylon kurdum. -
turıng indirdim onuda prog.listesine ekleyemedim.sorunu çözecek bi üstad yok muuuuuuquote:
Orjinalden alıntı: proteo
moonstar sanırım bahsettiğin sözlük ben de bir türlü masa üstüne atamadım meret i ve bir türlü de çözemedim sorunu en sonun da sildim babylon kurdum.
-
bakın bunu n çaresi yok bence flash belleğe yükleyin istediğiniz programı -
Arkadaşlar cevapları vermiş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X