Şimdi Ara

Sistem geri yükleme noktası seçme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sistem geri yüklemem gerekiyor fakat programı açtığımda ve nereye yükliyeceğimi seçme kısmına gelince sadece son 2 günde yapılan yerlere gidebiliyorum. Yani normalde takvimdeki noktaları seçebiliyor olmam gerek. Yardımcı olursanız sevinirim. SS ekledim.

• Geri yükleme noktası oluşturulan bir tarihe anca alabilirsiniz. Herhangi bir güne sistem geri yükleme yapılmaz. Birde takvimden seçme olayı Xp'de oluyordu yanlışım varsa düzeltin.
  • yok hocam ya takvim w7de de var. 3 hafta önce kadar yapmıştım o işlemi. hem zaten hafta içinde 2-3 kere kendi geri yükleme noktası oluşturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtlaraFısıldayanKovboy

yok hocam ya takvim w7de de var. 3 hafta önce kadar yapmıştım o işlemi. hem zaten hafta içinde 2-3 kere kendi geri yükleme noktası oluşturuyor.

takvim olarak win7 de ben de hiç görmedim. xp de vardı..

geri yüklemede boyutu kendiniz artırabilirsiniz. böylece daha eski zamanları da görebilirsiniz. bunun için bilgisiyarımda sağ tıklayın özelliklere girin. oradan soldaki menüdeki sistem korumasını seçin. açılan sayfada "yapılandır" diye seçenek var. orayı açarsanız karşınıza kullanım miktarı diye menü gelir. oradan yükseltebilirsiniz.

sistem korumasından oluşturu seçerseniz de kendiniz geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

quote:

Orijinalden alıntı: AtlaraFısıldayanKovboy

yok hocam ya takvim w7de de var. 3 hafta önce kadar yapmıştım o işlemi. hem zaten hafta içinde 2-3 kere kendi geri yükleme noktası oluşturuyor.

takvim olarak win7 de ben de hiç görmedim. xp de vardı..

geri yüklemede boyutu kendiniz artırabilirsiniz. böylece daha eski zamanları da görebilirsiniz. bunun için bilgisiyarımda sağ tıklayın özelliklere girin. oradan soldaki menüdeki sistem korumasını seçin. açılan sayfada "yapılandır" diye seçenek var. orayı açarsanız karşınıza kullanım miktarı diye menü gelir. oradan yükseltebilirsiniz.

sistem korumasından oluşturu seçerseniz de kendiniz geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz.

kardeş dediğini yaptım %100 e kadar çıkardım ama halen 2 günlük gösteriyor Allahsız makine

• takvımde gerı yukleme noktası olan yerlerden bsaka bı yukleme noktası olusturulmuyor bıldıgım kadarıyla.
  • denetim masasi/sistem/sistem korumasi/ en altta olustur. Bir tarih girin .
    Ins olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.