Şimdi Ara

Sistem Geri Yükleme noktası oluşturmadan geri yükleme yapma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows xp'de sistem geri yükleme noktasını oluşturmadan geri yüklemeyi başlatmış bulundum. 1,5 saattir yükleme tamamlanmadı. ekranda "sistem geri yükleme işlemi kayıt defterlerini yüklüyor" uyarısı duruyor. Geri yükleme ne kadar sürer, iptal de edemiyorum. yapabileceğim başka bir şey var mı?
    acele yardımcı olursanız sevinirim

• dostum o gerı yukleme sanırım basarısız olacak ..ne durumda ? bu kadar uzun surmemelı.. ısletım sıstemınız nedır ..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

dostum o gerı yukleme sanırım basarısız olacak ..ne durumda ? bu kadar uzun surmemelı.. ısletım sıstemınız nedır ..?

işletim sistemi win xp imiş :)

Kardeşim geri yükleme noktası oluşturmadan geri yükledim derken ne demek istediniz? tam anlayamadım. Sistem geri yükleme bitince sistemi tekrar eski haline döndürebilirsiniz eğer bunu demek istediyseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

quote:

dostum o gerı yukleme sanırım basarısız olacak ..ne durumda ? bu kadar uzun surmemelı.. ısletım sıstemınız nedır ..?

Kardeşim geri yükleme noktası oluşturmadan geri yükledim derken ne demek istediniz? tam anlayamadım. Sistem geri yükleme bitince sistemi tekrar eski haline döndürebilirsiniz eğer bunu demek istediyseniz

ben neremle okudum yahu .. gerı yukleme noktası olusturmadan nasıl olmus kı .. ?? .. yoruldum sanrıım uyku saatı gelmıs benım

• quote:

quote:

quote:

ben neremle okudum yahu .. gerı yukleme noktası olusturmadan nasıl olmus kı .. ?? .. yoruldum sanrıım uyku saatı gelmıs benım

Bence de yorgunluk belirtileri var gibi :) açıkcası sorunu ben de pek anlamadım geri yükleme noktası oluşturmadan geri yükleme yapmak ? anlayamadım...

• hala aynı ekranda devam ediyor

geri yükleme noktası oluşturma derken; pc'nin "sistem geri yükleme yap" alternatifi üzerine, bu sekmeye tıklamam suretiyle geri yükleme başladı. oysa geri yüklemede belirli bir tarih itibariyle yüklemeyi başlatatabileceğimizi zannediyoruum
  • dostum ondan hayır gelmez resetle makınayı tekrar ac durumu yaz ona gore bakalım .. sen resetlemesen o bıyerde hata verecek zaten ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • resetledim
    masa üstü ve başlat hiç biri ekrana gelmiyor
  • guvenlı kıpde acabılıyormusunuz ..
  • güvenli kıb derken ?
  • bılgısayarı yenıden baslatın f8 e basın acılısda dos ekranı gelmesı gerekıyor.. oradan guvenlı kıpı secıp wındowsu acmayı deneyın
  • şimdi ekrana başlangıç onarma sistminizdeki sorunları denetliyor sekmesi geldi disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir diyor
  • onarsın ...es gecme .. bıraz uzun sursede .. wındowsu bırsekılde acmamız gerek kı tekrar uygun bır tarıhe gerı yukleme yapabılelım ..
  • ustat nasıl gıdıyor
  • hocam hala onarma devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemşör77

hocam hala onarma devam ediyor

hocam geri yükleme yapmandaki amaç neydi? problem var mıydı sistemde?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kalemşör77

hocam hala onarma devam ediyor

hocam geri yükleme yapmandaki amaç neydi? problem var mıydı sistemde?

bende onu soracakdım ... uykum geldı .. .. sırf senın ıcın oturuyorum valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 21 Mart 2012; 0:12:04 >
  • hocam onarma bıttıkden sonra eger wındows acılırsa konum belırleyrek tekrar deneyın gerı yuklemeyı ..tabı hala neden boyle bısı yaptınız bılmıyorum ...

eger wındows acılmassa yukarıdakı lınkden yardım alara kguvenlı kıpı acın ve oradan gerı yukleme yapmaya calsırın ..ama unutmayın guvenlı kıpden yapılmıs gerı yukleme gerı alınmaz ...

ben yatıyım sabah konuya yıne bakarım ...
  • ya arkadaşlar hakkınızı helal edin internet bağlantım olmasına rağmen "bağlantı sınırlı" gibi bir uyarı veriyordu bu nedenle internete erişemiyordum. stemde kayıtlı olan IP adresini sildim PC'den sorun hakkında yardım isterken sistem geri yükleme ekranı geldi. daha önce de sistem geri yükleme yapmıştım ama bir kaç dakikada yüklenmişti

tamam windows başlatılıyor ekranı geldi şimdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.