Şimdi Ara

Sistem Geri Yükleme Dosyalarımı Siler Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
20.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sorum kısa ve öz
    sistem geri yüklemeyi kullanacam fakat geri yükleme yaptığımda:
    1-)
    D klasöründeki sonradan yüklenmiş dosyalarımda silinir mi ?
    2-)
    C deki mesela masa üzerindeki yüklemeye alacağım tarihten sonra kaydettiğim dosyalarım silinir mi ?

yani geri yükleme yapınca sadece windows la alakalı ve driverlarla alakalı şeyler mi değişiyo ?

ona göre bi yedek alacamda dvd ye ?

şimdiden teşekkürler

• tabiki yükleyecegin tarihten önce ne varsa onlar olacak
  • off d ye müzik arşivime ne ekledim ki son zamanda şimdi :S onları ayıklayıp yedek almak lazım birde teşekkürler
  • arkadaşım sistem geri yükleme D sürücüsüne zarar vermez. işletim sistemin hangi sürücüde ise (büyük ihtimal C dir ) oradaki bilgilerde oynama olur okadar!
  • hayır

bilgisayarım sağ tıkla özellikler de sistem geri yükleme sekmesine gel orada hangi sürücünün izlendiği veya izlemenin kapalı olduğu yazar

izlemenin olmadığı sürücüde değişiklik olmaz
  • onu biliyorumda bende C-D-E hepsi açık sistem geri yüklediğim zaman hiç bi değişiklik olmuyor. oradan biliyorum
  • alla alla zaten geri yükleyemedi salak pc daha 11 günönce kendi oluşturduğum bi tarihe atmaya çalıştım hata verdi kendisinin bi tariine atayım dedim onada hata verdi vazgeçtim bende napim daha

bi back up programı şart oldu fprmat sonrası back up almak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem geri yükleme(xp)
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi Dosyaları Saklıyor ?

Sistem Geri Yükleme Noktası'nın güvenceye aldığı dosyalarla ilgili bilgilere, Windows\ System32 \ restore klasörü altında bulunan "Filelist.xml" dosyasından ulaşıyoruz.
    Dosyaya çift tıklayarak kaynak kodunu internet tarayıcınızda görüntüleyebilirsiniz.Bütün "Include" tagları arasındaki dosyalar ve yamalar ,sistem geri yükleme işlemi sırasında sağlama alınan kısmı oluşturuyor.Güvence altına alınanlara kullanıcı profilleride dahil.

Hangileri Sağlama Alınmıyor ?

Bu sorunun cevabını, yine aynı dosyanın kaynak kodundaki "Exclude" tagları arasında bulabiliyorsunuz ama dosyalarla ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için kayıt defterine başvurmalısınız.

Kayıt defterindeki "HKEY_LOCAL_MACHINE\ System\ CurrentControlSet\ BackupRestore" anahtarına gidin.Bradaki "FileNottoBackup" alt anahtarı hayli ilgi çekicidir.Sağda duran değerlerden anlaşılacağı üzere,DRM gibi kopya korumaları, geçici dosyaları (pagefile.sys) bu güvenceden mahrum bırakılmış.

Sistem Geri Yükleme Noktaları nerede saklanıyor ?

Bununla ilgili tüm bilgiler, "System Volume Information" isimli gizli bir klasörde yer alıyor.Her sabit diskin kök klasöründe bulabileceğiniz bu klasör,sistem geri yükleme sırasında göz önünde bulundurulmuyor.

"System Volume Information" klasöründeki bilgiler ?

Bugüne kadar belirlediğiniz geri yükleme noktasıyla ilgili tüm bilgiler,adları "_restore" ile başlayan klasörlerde tutuluyor.Buna ek olarak "System Volume Information" klasörü içinde "MountPointManagerRemoteDatabase" isimli bir sistem klasörünü de görmemiz mümkün.

Bu klasör, bağlantı noktalarını kontrol ediyor ve yapacağınız bütün değişiklikleri yine "System Volume Information" klasöründeki "tracking.log" dosyasına kaydediyor.

Yalnız dikkat etmeniz gereken bir konu var: Sadece yönetici haklarını elinde bulundurunlar "System Volume Information" klasörüne girebiliyor.

• Steamdan oyun yukluyuyodum gta 5 i30 gb kadarini indirmisti . Baskabi program yuklerken. Baska siteden.
    Virus bulasti pc me1 gun oncesine sistemi geri yuklemek zorunda kaldim yukledigim oyunun 30 gb lik olan kismi silinmismidir ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.