Şimdi Ara

Sistem dizildi bir tek kasa kaldı ? Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sistem dizildi bir tek kasa kaldı ? Yardım.
    arkadaşlar sistem budur. Bu fiyata başka kasalar da var fakat güç kaynaklarının kaliteli olmadığından yakınılıyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu fiyatlara alınabilecek en iyi kasa sizce ne? Sistemimde overclock da yapacağım.

• hocam carbide200r la beraber verdikleri psu nun linkini gönderirmisin psu suna bakalım bi. (sadece psu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choiboungee -- 14 Aralık 2013; 17:01:45 >
  • sıstemde en fazla gucu ceken ekran kartı ve ıslemcı zaten kartın verısı 170w ıslemcı tdpsı 95w dıger bılesenlerıde eklersek 350w cıvarı max guc harcaman olur oc ıle %50 extra guc harcaman olabılecegını varsaysak(kı mumkun degıl ) yınede 525w ta kalırsın yanı rahatlıkla alabılırsın o psuyu psunun tek kotu tarafı 80+ sertıfıkası olmaması ama bu onu kotu yapmıyor aksıne fp urunlerının basında gelıyor
  • http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cc-9011023-550vs-carbide-serisi™-200r-550w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=65708

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

sıstemde en fazla gucu ceken ekran kartı ve ıslemcı zaten kartın verısı 170w ıslemcı tdpsı 95w dıger bılesenlerıde eklersek 350w cıvarı max guc harcaman olur oc ıle %50 extra guc harcaman olabılecegını varsaysak(kı mumkun degıl ) yınede 525w ta kalırsın yanı rahatlıkla alabılırsın o psuyu psunun tek kotu tarafı 80+ sertıfıkası olmaması ama bu onu kotu yapmıyor aksıne fp urunlerının basında gelıyor

Hocam kesinlikle katiliyorum size cunku herkes bu urunu oneriyor tek eksigi 80p olmamasi. Ama bakiorum 550 w luk kasalara bazilari 150 ye kadar bile dusmus. Bu yine digerlerine nazaran kaliteli gibi yorumlara bakarsak.

• quote:

Orijinalden alıntı: choiboungee

hocam carbide200r la beraber verdikleri psu nun linkini gönderirmisin psu suna bakalım bi. (sadece psu)

Hocam yukariya linki attim da elektrikler kesildi mobilden yaziyorum kusura bakmayin :S

• bugra0694 kullanıcısına yanıt
    Hocam gönderdiğiniz link Vatan ın kendi sitesi orda psu nun markası, modeli ve çıkış değerleri yazmıyor Sadece resim ve 3-5 gereksiz bilgiden başka bişey göremedim.

• Hocam oncelikle tesekkur ederim. 550 w yerine. 700 luk bisey koymayi dusunuyorum ilerde problem yasamamak adina..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

200R ile gelen VS550 yeterli gelecektir sisteminize. Daha yakından bakmak için linke tıklayabilirsiniz.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5633
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.