Şimdi Ara

Sistem dizdim parçalar uyumlu mu emin değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar am3 sistemim vardı onu yenilemek yerine am4 e geçeyim dedim

Ryzen 5 3600

Asus b450m dragon

Hyperx fury 16 gb

Ram aldım ekran kartı olarak rx570 veya 580 düşünüyorum da şuan için gtx560 ti ile kullanıyorum hiç performans alamadım önceden phenom 2 x4 8 gb ram ve 560 ti ile sleeping dogsu kasmadan oynayabiliyorken şimdi oynayamiyorum değerler mesela cpu %5 gpu %100 acaba uyumsuzluk mu söz konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForumAvcisi -- 23 Temmuz 2022; 10:6:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 23 Temmuz 2022; 12:4:46 >
  • Bütce nedir ki? 12100f + h610 ddr4 + 2x8gb ddr4 sigiyorsa, intel al. Yok ben am4 tercih ediyorum dersen, o anakart kalitesiz, çin piyasasi icin üretilmis bir model, gigabyte sh2 falan biraz daha iyi olur, islemci olarak ryzen 5000 lerden sec, 3600 suan sifir olarak alinmaz. Gerci ben 2.el olarakta tercih etmezdim.

• Ben satın aldım zaten dediğim ürünleri sıfır olarak ama dediğim gibi performans kaybı var gibi geldi heralde ekran kartı çok düşük geldi sisteme

• ForumAvcisi F kullanıcısına yanıt

Ramler kac mhz de calisiyor bir bakabilir misin? CPUZ memory kisminda dram freq degerinin 2 kati senin calisan ramin hizini verir. Mesela benim ramler 3600mhz, orada 1799,6mhz yaziyor.

• 2400 mhz diyor benim ürün 3600 mhz da biostan 3600 e çekince görüntü gidiyor

• ForumAvcisi F kullanıcısına yanıt

Yavaslik 2400mhz olmasinda kaynaklaniyordur. 3600mhz ramleri uyumluluk listesine bakmadan aldiysaniz, manuel olarak elle ayarlamaniz gerekebilir. Bios tan xmp profile 1 i acip mi deniyorsunuz yoksa sadece ram hizini 3600mhz mi seciyorsunuz? Sadece hizi secerseniz zaten olmaz, xmp profili secip, deneyin öncelikle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.