Şimdi Ara

Sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sorunum başlıkta da söylediğim gibi ''sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı hatası''.

Bilgisayarda oyun(Silkroad) oynarken bilgisayarım bir anda reset atıyor ve bilgisayar tekrar açılırken yavaş açılıyor ve işte bu hata çıkıyor karşıma.Oyun oynamasam bile nadirde olsa internette gezerken bile böyle oluyor.Hatta bazen de CD'den bilgisayarıma birşeyler kopyalarken bile olabiliyor.

Isınmadan kaynaklanıyor desem bilgisayarı açınca aradan 10-15dk sonra bile böyle yaptığı olabiliyor.Isınmanın 10dk da bilgisayarı resetleyebileceğini düşünmüyorum.Bilgisayarımın özellikleri:

Intel Pentium 4 CPU 3.21 1.5GB RAM 128MB EKRAN KARTIM VAR.Ayrıca bilgisayarımda Service Pack 3 (SP3) yüklü.PSU 288W.

Bu konudaki yardımlarınızı bekliyorum.İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - VSM - -- 9 Temmuz 2009; 20:10:02 >

Lost || Breaking Bad || Game Of Thrones || Spartacus || Fringe || The Walking Dead

• cevap yokmu kimseden?

Lost || Breaking Bad || Game Of Thrones || Spartacus || Fringe || The Walking Dead
  • Aynısı bende de var ya.lanet olsun .Bulamadım ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.