Bildirim
SİSTEM BOŞTA 80 DERECE (SORUN ÇÖZÜLDÜ)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
demiş adamlar işte.. sallanıyor mu bir bak -
quote:
Orijinalden alıntı: saasc
demiş adamlar işte.. sallanıyor mu bir bak
sallanma yok önceden kontrol etmiştim düzgünce yerinde oturuyor ama nasıl oluyo bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: H3RON
quote:
sallanma yok önceden kontrol etmiştim düzgünce yerinde oturuyor ama nasıl oluyo bilmiyorum
o zaman macun az olmuştur veya sürülmemiştir.. -
quote:
quote:
quote:
sallanma yok önceden kontrol etmiştim düzgünce yerinde oturuyor ama nasıl oluyo bilmiyorum
o zaman macun az olmuştur veya sürülmemiştir..
Evet yada kabloları kontRol et .. : bu akasa venom vadoo yu aldım ama xpredator'a sığarmı ? 2]Sığar -
quote:
arkadaşlar şöyle bi durum'var nezamandır sistem ısı değerlerim 60 ve 80 derecelerde geziniyor bugün eksen bilgisayardan akasa venom vadoo aldım 80 derece olduğunu söylediğim zaman çok şaşırdılar dediler işlemci fanı oturmamıştır dediler sorunu bilen birisi varmı teşekkürler
NOT: bu akasa venom vadoo yu aldım ama xpredator'a sığarmı ?
bende akasa venom toxıc var sanırım boyutları denk..bende kı rahat sıgdı ama bı ram slotum devre dısı kaldı.bende amd 965 var yuksuz 32-35 arası.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X