kullanıcısı olarak bir de ben yorumlayım dediklerinin daha çok sistem mechanic için geçerli olduğunu söyleyebilirim kayıt defterini aklıma geldikçe taratırım herhangi bir sorunla karşılaşmadım garanti bile verebilirim disk yönetim araçları yavaş denmiş nasıl yani! disk birleştiricisi windows araçları sekmesinde var windows un kendi aracı
tabiiki birçok system optimize programı var hemen hemen hepsini denedim ama en kullanışlı olanı bu geldi merak edenler denesinler yorumlarını yazsınlar senin niye böyle zıt bir yorumda bulunduğunu anlayamadım programdan kaynaklanan bir hata ile mi karşılaştın. ayrıca bu yazılar senin görüşün mü pc net te mi çalışıyorsun yoksa pc net e de laf söylemiyorum yanlış anlaşılmasın herkesin görüşü farklıdır
not: benimde süper utilities in üreticisiyle yakından uzaktan alakam yok sadece diğer programlarla karşılaştırın siz karar verin amacım bilgilendirmek illa bu programı kullanın demiyorum konu başlığına göre kendi fikrimi söyledim advanced system optimizer de güzel süper utilities ten güzel ve gelişmiş yönleri var
Yorumlar PCnet'ten ve benim PCnet'le bi alakam yok. Yalnızca yaptıkları test sonuçlarını geçirdim o kadar. Ben DH'nın bu konudaki görüşlerini merak ediyorum hepsi o. Eski dergileri karıştırken bu incelemeye rastladım da geçiriyim dedim. Elbette PCnet'e katılıp katılmamakta özgürsünüz. PCnet'i falan da övmüyorum yalnızca programların nasıl değerlendirildiğini aktarmak amacıyla yaptımm. Bir açıdan PCnet ile DH'nın görüşerinin uyuşup uyuşmadığını da görmüş oluyorum. Herhangi bir artniyetim yok.
ok dostum anladım seni ben bi program önerdim sen de o program hakkında bilirkişilerin yorumunu verdin seninle bi alakası yok yani baştan kötülüyomuşun gibi geldi de ondan
Ben iki yıldır Tune Up kullanıyorum. Bence her windows yüklü bilgisayarda olması gereken programların içerinde olan bir program. Daha öncesinde buna benzer çok uygulama denedim ama en kararlı program bu. Şuanda TuneUP 2006 kullanıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme