SİSTEM SUREKLİ BU HATAYI VERİYOR BUGUN BAŞIMA GELDİ BU OLAY ANLAYAMADIM TIKLIYORUM BİR PROGRAMIN SİTESİNİ AÇIYOR TABİ PROGRAM PARALI İNDİRİLİYOR HATTA TROJANDA BULUYOR AMA SİLEMİYORUM.K ACİL YARDIMINIZI BEKLİYORUM NE YAPABİLİRİM....
walla yine aynı seyi söliicem sistem geri yükleme bi dene istersenn.. ama bu sorun 3 gun once çıktıysa sen 5 gun önceye al...
bak şimdi öğrendim çok güzel yapılmış olan bir virüsmüş kendini de sadece orda gösteriyor... bence sen sistem geri yükleme olmazsa kasperskyla onu bir tarat...
başlattan tüm programlar ordan donatılar ordan sistem araçları ordan da sistem geri yükle bi kutucuk açılcak orda diosun kii bilgisayarımı önceki bir tarihe yükle yenilenen sayfada tarihler var ordan geçerli tarihi seç ve ileri de sistem yeniden başlıcak korkma...
kaysperg tarıyor suanda bakayım silerse baska bişeye gerek kalmayacak
kaspersky ile tüm diski tarat şansın varsa system dosyalarına bulaşmamıştır.
valla inş. bulaşmamıstır ... 3 tane trojan buldu kaysperg bakalım sonuç ne gosterecek ...
ya arkadaşlar fikri olan yokmu bu konuda başka???
sistemi 1 ay onceye aldım silinmedi... kaspersky ile 3 defa taradım bazılarını buldu ama çözüm oluşmadı... daha ne yapayım onerilen bir virüs progrmı varmı? en son çare format ama oda cok uzun is...yardım lütfen
ya arkadaşlar nod 32 yukledim kenarda çıkan yazıyı ( virüsü ) silmeyi başardı yanlız şimdide böyle bir şey var çıktı karsıma 3. taramam bunuda nod 32 ile aama her kapayıp açışımda bu karşımda bunun hakkında fikrri olna varmı nedir bu ????
Kardeş firefox yükleyip bi dene bakalım hata alacakmısın?Büyük ihtimal senin i. explore'e spy bulaşmış gibi görünüyor.İnternet explore'ri silip yeniden bi yükle sorun öylede hallolabilir.
firefoxu yukledimbunda hata vermiyor. explorerı sildim tekrardan indirip kurdum yine karşıma virüs cıktı başka ne yapabilirim format atmamak için firefoxumu kullanayım ??????????
quote:
Orjinalden alıntı: caglar_kilic
firefoxu yukledimbunda hata vermiyor. explorerı sildim tekrardan indirip kurdum yine karşıma virüs cıktı başka ne yapabilirim format atmamak için firefoxumu kullanayım ??????????
firefox kullanabilirsin fakat bu virüs zamanla sistemine zarar vericektir.bence format atmaktan çekinme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme