Şimdi Ara

Sistem 2-3-4 hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, nesine.com da resimdeki gibi şöyle bir kupon yaptım:http://www.nesine.com/forms/iddaa/ViewCoupon.aspx?t=rzkCaSdxMPA_eql_&c=vkJpLI1xf_sum_8_eql_&m=P3FVCVZXps88W01ol0SSfw_eql__eql_

sistem ile ilgili pek bilgim yok, bana ayrıntılı olarak açıklayacak birileri olursa müteşekkür olurum. özellikle bu kuponda yapmayı istediğim sistem 2-3-4 hakkında.

Sistem 2-3-4 hakkında yardım

• bu kadar az oranda sistemi tavsiye etmiyorum şöyle bakabilirsin kuponu kaydet de daha sonra kayıtlı kuponlara git ve kuponuna gir sol alt kısımda şöyle yazıyor ''SİSTEM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ'' buna tıkla ve oluşan alt kuponları gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbiskuha

bu kadar az oranda sistemi tavsiye etmiyorum şöyle bakabilirsin kuponu kaydet de daha sonra kayıtlı kuponlara git ve kuponuna gir sol alt kısımda şöyle yazıyor ''SİSTEM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ'' buna tıkla ve oluşan alt kuponları gör

çok teşekkürler verdiğiniz bilgi çok işime yaradı.

sermaye az olunca mecbur kalıyoruz bu arada
  • Benim çok tercih ettiğim bir sistem. Bence önemli olan parayı kaybetmemek ve bunun yöntemi de 2.0-3.0 arası kuponlar veya sistem oynamak. Ancak arkadaşın da dediği gibi ajax üst(1.50)ü bankodan almak daha mantıklı çünkü ödediğin ekstra bir para var onu banko değil de dışarıdan aldığından ötürü. Onu da banko alıp 1-2-3 oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamonra

Benim çok tercih ettiğim bir sistem. Bence önemli olan parayı kaybetmemek ve bunun yöntemi de 2.0-3.0 arası kuponlar veya sistem oynamak. Ancak arkadaşın da dediği gibi ajax üst(1.50)ü bankodan almak daha mantıklı çünkü ödediğin ekstra bir para var onu banko değil de dışarıdan aldığından ötürü. Onu da banko alıp 1-2-3 oynayabilirsin.

yani liverpool ve ajax maçının ikisini de mi banko alayım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.