Sizce paraya kıyılıp şu tarz bir yatak alınsa uzun süre kullanılır mı? Yoksa 4-5 günden fazla kullanılmaz mı deneyim eden daha önce şişme yatak kullanan oldu mu hiç? https://www.hepsiburada.com/intex-64458-3-katli-cift-kisilik-yatak-p-OUTVARIKY64458 |
Şişme yatakta uyunur mu?

-
-
hocam amerika ya staja gittiğimde almıştım 75 gün yattım bu lanetin üzerinde ilk 2 saat rahat gibi durur ama sabah bir kalkarsın ortaya gömülmüşsün ve son olarak çok pahalı ben idare etsin diye 45 dolar vermiştim.
-
2 hafta denedim olmuyor
-
10 yıl önce misafirlikte bunun benzerine ailece yatmıştık, sabaha doğru zeminle aynı hizaya gelmiştik diye hatırlıyorum tabi senin ailecek yatmadığını göz önüne alırsak problem yaşamazsın muhtemelen ama Hepsiburadadan yorumlara bakıp ürün alma çünkü kötü yorumları yayınlamıyorlar, Amazonun sitesinde o ürün varsa yorumlarına ordan bakmanı öneririm; amazon.uk vb.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@mendossa @haldunaladag @pazarçarı
Herkesin deneyimi olumsuz gibi bende araştırdığımda çoğu yorum olumsuz olarak görüyorum ama bu ürün diğer şişme yataklara kıyasla daha başarılı ve hiç olumsuz yorum bulamadım. 100 tlyede var 200 tlyede ben bu ürünü almayı düşünüyorum ciddi ciddi umarım pişman olmam.
Yada öneri olursa daha yüksek rakamlarada çıkabilirim hergün 8-9 saat bu yatakta uyuyacağım sonuçta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selvolution -- 23 Kasım 2020; 2:52:28 > -
neden şişme yatak
-
Şuan şehir değiştireceğim 7-8 ay kadar kalacağım büyük ihtimalle gittiğim şehirde 1+1 yada 1+0 studyo bir dairede kalacağım buzdolabım mini buzdolabı, bilgisayarım laptop herşeyin taşınabilir kolayca taşınacak binek araca dahi arka koltukları indirerek kolayca taşınabileceğim şekilde olsun istiyorum şuan kurulu bir düzenim sabit bir eve yerleşeceğim zaman kadar. Mevcuttaki kaldığım dairedeki taşıyamayacağım eşyaları bedavaya stopcuya veriyorum bir sonrakinde bu şekilde olsun istemiyorum gibi diyebiliriz konuya.
-
Geçici yatılır, 5 günlük bir arkadaşın yazlığında yatmak zorunda kaldım. Gece yatmadan önce şişerdi baya, sabah kalktığımda sanki hiç şişmemiş gibiydi. Ama ya onda yatacaktım ya da yerde
O yüzden bir süre idare edilir ama uzun süreli yorar adamı.
Ama linkteki markayı bilmiyorum tabii ki belki de bizde ki dandikti.
Benim ki linkte olandan değildi basit siyah olanlardandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 23 Kasım 2020; 3:10:49 > -
Daha evvelden annemlerde tek katli bir model vardi. Bir gece yattim ve lanet ettim. Daha sonra gönderdiğiniz linkteki yatakta yattim ve gayet rahat ettiğimi söyleyebilirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sergen_baba
Daha evvelden annemlerde tek katli bir model vardi. Bir gece yattim ve lanet ettim. Daha sonra gönderdiğiniz linkteki yatakta yattim ve gayet rahat ettiğimi söyleyebilirim.Evet linkteki başka duruyor gerçekten, ben basit siyahlardan sandım.
-
Kız getirmek sıkıntı oluyor knk, icraata geçince özellikle hiç rahat olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: sergen_baba
Daha evvelden annemlerde tek katli bir model vardi. Bir gece yattim ve lanet ettim. Daha sonra gönderdiğiniz linkteki yatakta yattim ve gayet rahat ettiğimi söyleyebilirim.Teşekkürler cevap için bakalım en kötü misafir filan için durur memnun kalmazsam eğer uzun süreli olarak.
Bak hiç bu açıdan düşünmemiştim.
-
bu yatakta icraat yapılmaz demeye girdim amaburanın dh olduğunu hatırladım
-
quote:
Orijinalden alıntı: SelvolutionTeşekkürler cevap için bakalım en kötü misafir filan için durur memnun kalmazsam eğer uzun süreli olarak.
Bak hiç bu açıdan düşünmemiştim.
Alıntıları Gösterbi tarafa sen diğer tarafa kız oturduğu zaman hanginiz daha hafifse o taraf havaya kalkıyor icraate geçtiğin zaman ise knk bazı belli hareketler yapmak tam işkence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yattığım yeri pek yadırgamam ve evime ilk taşındığımda 2 ay falan yatmıştım
yani çok rahat değil ama yatılır
Yav arkadaş bir somya bir yatak 100 lirayi geçmez 2.el giderkende bir garibana verirsin
300 lira şişme yatağa vericen para çöpe gidecek sonuçta günlük kullanıma uygun değil bunlar.
Sen zaten evde kalirkan bir yere oturmayacakmisin en kötü al bir çekyat öglen otur akşam aç yat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 23 Kasım 2020; 6:57:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi mantığımızı kullanalım tabi, alan kişi aldığı yere ürünü ilk denediğinde ya da ilk 3-5 tecrübesinde ne gördüyse onu yazıyor.
Şişme yataklarda, özellikle kaliteli olanlarda ilk 5-10 uyku cidden rahatsız eden bir durum değil. Normalden daha rahat bile geldiği oluyor hatta ancak 20-25. uykudan sonra kanser, yerde uyurum yine bunda yatmam dersin o yüzden bildiğinden şaşma, adi bir yatak al geç yere at ama şişmede yatma.
-
Küçük ince olanlar güzel. Walmart'tan almıştım bi tane 10 dolara mı ne. 2 ay yattım. Çok iyiydi.
-
Ben denedim 80 kilo olduğumdan mütevvellit sabah yere gömülmüş halde uyandım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X