Şimdi Ara

şişkoyum altım ıslanıyor bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 105 kiloyum boy 1.70 ve şişmanlıktan dolayı bacaklarım birbirine sürtüyor,havalar sıcak ve terliyorum bacaklarda sürtünce bacak aram ıslanıyor hem pişik oluyorum hemde çamaşır ve kot ıslak su içinde kalıyor,son zamanlarda iyice dikkat ettim 3 tane kotum ve 2 kumaş pantalonum var,bunlardan sadece 2 kotum bana tam geliyordu ama kotlardan bir tanesi ıslak olan yerden carttt diye ayrılmış bugün giyemedim utandım diğer kotu giydim ama oda bugün çok ıslanmış her ay kotmu alıcam ne yapıcam ben
    başka şişko arkadaşlar varsa bu sorunu onlarda desin acaba benim bacaklardamı sorun var birbirine sürtüyor işte tam şeyin orası bacaklar işte birbirine deyiyor

• Gelip burada dil dökeceğine git spora ve diyete başla ŞİŞKO!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuestMember

Gelip burada dil dökeceğine git spora ve diyete başla ŞİŞKO!

+1
    Böylesi senin icin daha sağlıklı olacaktır.
  • quote:

Yuh ulan :D
    Cevabı sen biliyorsun.
  • bazen diyorumda iyiki zayıfım hunharca yemek yiyorum yinede kilo almıyorum haha
  • şişkoooo
  • Kardeşim, kişileri zaafı nedeniyle hor görenler; toplumca değerli insanların gözlerinde zaten değersizleşirler. O nedenle öncelikle müsterih ol. Burada gülen terbiyesizleri boş ver. Hangi konuda espri yapılacağını bilmeyenlerin birer zavallı olduğunu unutma.

İlk önce pantolon tercihlerini değiştir. %100 pamuklu ürünler tercih et. Keten tarzı ürünlere yönel. Ömürleri kısa olacaktır ama olsun, ağ bölgesine de yama attır.
    Diyetisyenden uzman yardımı alarak bilinçli olarak kilo kontrolü ve zayıflama etkinliğe giriş.

İyi geceler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 10 Temmuz 2011; 2:59:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    b
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış anlaşılmasın mesajım 113 kilodan 76 kiloya düşmüş biri olarak konuştum. Bazen böyle tepkiler verilmesi lazım insanın gaza gelmesi için. Zamanında çok Recep İvedik diye dalga geçilmişti benle şimdi dalga geçen kişiden allah arazı olsun diyorum bu güne geldim
  • quote:

Oha. . . ahahha..
  • Her gece forumda yemek konusu açmasını biliyorsun ama Cidden psikopatlık derecesinde yemek resimleri ekliyordun kaç kişi sövdü sana haberin var mı Şaka bir yana aynı kilodayız.Ama boyum 1.73 benim uzamadıysam bilmiyorum ama max 2 santim uzamışımdır.4 yıl önce 1.73 tüm her neyse artık diyete başlamamız lazım 1.5 yıl öncesinde 85 kiloydum çok kilo almışım çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmur583

Her gece forumda yemek konusu açmasını biliyorsun ama Cidden psikopatlık derecesinde yemek resimleri ekliyordun kaç kişi sövdü sana haberin var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 10 Temmuz 2011; 3:09:45 >

• quote:

hauhaah,bu nasıl bi üsluptur.
    Aylardır bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum
  • tamam o zaman yemek yemicem geceleri diyet resimleri eklerim bisküvi kraker
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

tamam o zaman yemek yemicem geceleri diyet resimleri eklerim bisküvi kraker

Bak paşam,
    Delikanlı, akıllı, tahsilli bir gençsin. Sizin gibi okuyan gençlerin yaptıkları işin en iyisini yapmaları doğru olandır. Yani kendi başına zayıflamaya çalışman hem sağlığın açısından hem de emeğinin ziyan olması açısından tehlikeli bir durum.

Erinme, git bir diyetisyene.
  • canbebe, pumpers gibi farklı çözülümlre yönel...

az ye falan!..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Kardeşim, kişileri zaafı nedeniyle hor görenler; toplumca değerli insanların gözlerinde zaten değersizleşirler. O nedenle öncelikle müsterih ol. Burada gülen terbiyesizleri boş ver. Hangi konuda espri yapılacağını bilmeyenlerin birer zavallı olduğunu unutma.

İlk önce pantolon tercihlerini değiştir. %100 pamuklu ürünler tercih et. Keten tarzı ürünlere yönel. Ömürleri kısa olacaktır ama olsun, ağ bölgesine de yama attır.
    Diyetisyenden uzman yardımı alarak bilinçli olarak kilo kontrolü ve zayıflama etkinliğe giriş.

Pamuklu diyosunda pamuklu daha çok terletmez mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Kardeşim, kişileri zaafı nedeniyle hor görenler; toplumca değerli insanların gözlerinde zaten değersizleşirler. O nedenle öncelikle müsterih ol. Burada gülen terbiyesizleri boş ver. Hangi konuda espri yapılacağını bilmeyenlerin birer zavallı olduğunu unutma.

Pamuklu diyosunda pamuklu daha çok terletmez mi?

Teri emecektir ve pişik olma olasılığını azaltacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 10 Temmuz 2011; 4:15:36 >

• o yemek resimlerinden kac kisinin ahı geldi biliyor musun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 10 Temmuz 2011; 4:18:46 >
  • 2 bacak arasına haşlanmış yumurta koy değmesin birbirine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

canbebe, pumpers gibi farklı çözülümlre yönel...

az ye falan!..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.