Benimde çok var sırtımda sivilce ya geçmiyor bi türlü
roaccutaene diye bir ilaç var doktora gidersen onu yazabilir sana.. o ilaçla sivilcelerden kurtulabilirsin
Sivilceler hormonaldir ama konu sırtda ki sivilciler. Her konu içinde illaki örnek mi vermek gerekiyor ? 17 yaşında kız milli su topu oyuncusu sivilce problemi yok , "kilo almam lazım çünkü geçiliyorum" deyip yardım istiyor. Yağlanmadan kas gelişimi sağlamak için %37protein %43karbonhidrat - 20yağ dengeli beslenmesine ek olarak Creatin ve Whey protein i ekliyoruz. bir kaç gün sonra geliyor ve sırtımda ve kollarımda sivilce çıktı diyor. Nedeni basit: yeteri kadar su tüketmemek. Yarım saatte bir bardak su içmesini yada yanında su şişesi ile dolaşmasını öneriyoruz bir süre sonra sivilceler geçiyor. 28 yaşında Vücutçu , diyete girecek ve protein ağırlıklı bir beslenme istiyor. %60-%30-%10 luk bir protein diyeti hazırlanıyor bir kaç gün sonra o da geliyor, şikayeti sırrta ve kol da çıkan sivilceler. Bir de idrarım çok sarı diyor. Aynı öneriyi söylüyoruz ek olarak da B kompleks kullanmasını ; aynı şekilde sivilceler azalıyor ve idrar renksiz geliyor. 30`uma geldim ergenlikte sivilce sorunum olmadı , geçen bahar 5 sporcu ek beslenme gıdası ile bir kombine yaptım , ne kadar dikkat etsem de kullandığım süre zarfında sırtım da kollarımda ve bacaklarımda birer ikişer sivilce çıktı.
Siz burda tamamen farklı bir beslenme rejimi ile direk metabolizmaya etki ediyorsunuz yalnız bunu niye düşünmüyorsunuz, metabolizmayı bu kadar zorlarsanız tabiki değişik yan etkiler görülecektir. Sizin bahsettiğiniz olay zaten sivilce diye geçmez tıpda akneiform döküntü olarak bilinir.
yazın hergün duş al ve alırkende sırtını çok iyi kesele veya birine keselet bu benim önerim ve ciddi bi öneri
Dostum Sırttaki sivilce olayı Çoğu kişide var ve genellikle Ergenlik döneminde olan bir olay Sen Atlatmışsın ergenlik dönemini Bence çok meraklanma bu konuda geçicektir Diye umuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: happyson
yazın hergün duş al ve alırkende sırtını çok iyi kesele veya birine keselet bu benim önerim ve ciddi bi öneri
+1 en güzel cvp senin için topicte bu
Bol bol su iç. Belgesel de izlemiştim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme