Şimdi Ara

Sirtimdaki sivilceler iyice artti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalar yasim 19 180 80 kiloyum hafif gobek var orta yagli besleniyorum sirtim sivilce dolu biri patliyor digeri cikiyor sırtimin her yeri pembe pembe sivilelerle dolu cok iltahap yok ancak. Bunu nasil gecirebilirim en hizli cozum nedir ?
    Ve bu neden kaynaklidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cildiye doktoruna bi gorun

• en hızlı çözüm üşengeçliği yenip hemen cilt doktora gittiğinde çözüme kavuşursun googleda hastalık aratarak yada dhye konu açarak bir yere varamazsın
  • O yaşlarda normal bence çokta kafana takma. Yağlı yiyecekler, abur cubur tüketiyorsan az tüketmeye çalış.
  • sirtini temizliyemiyorsun. hamama git keselen

• Karacigeri kaynakli olabilir. Bi doktora baktirin cok onemli bisi oldugunu zannetmiyorum

• Bosver takam kafana

• Yaş itibari ile zaten ergenlik çağındasın bundan dolayı olur ancaaak bu kadar fazla çıkamsı beslenme ile alakalı yani karaciğer ile alakalı.
    Kola çok içiyorsan, çips,çikolata ve türevlerini çok tüketiyorsan yağlı yemekleri fazla yiyorsan bunları bu şekilde tüketirken 3-5 günde bir banyo yapıyorsan sivilcelenme normal.

nereden biliyorsun diyeceksiniz uzun süreler cildiye doktoruna gittim sivilce için neyin neden olduğunu biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.