Şimdi Ara

Sirtimdaki sivilceler iyice artti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocalar yasim 19 180 80 kiloyum hafif gobek var orta yagli besleniyorum sirtim sivilce dolu biri patliyor digeri cikiyor sırtimin her yeri pembe pembe sivilelerle dolu cok iltahap yok ancak. Bunu nasil gecirebilirim en hizli cozum nedir ?
    Ve bu neden kaynaklidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,
    Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
  • O yaşlarda normal bence çokta kafana takma. Yağlı yiyecekler, abur cubur tüketiyorsan az tüketmeye çalış.

Asus Strix Nvidia GTX 1080 Sli, 2x8 GB Corsair DDR4 3000 MHZ, Fsp Platinum 1000W, Amd Ryzen 7 1800X, Asus Prime X370-Pro, Pny 240 GB Sata SSD, Samsung M2 NVMe 970 Evo 240 GB, WD10EZEX, Corsair Void Pro Wireless 7.1 Headset, AOC G2460PF 144 HZ, BenQ GW2270H...
    Xiaomi Mi MIX 3,Opel Grandland X 1.2 130 HP AT6 Excellence 2018, Dacia Sandero Ambiance 1.0 2018, Peugeot 308 1.2 Puretech 130 HP Allure 2014.
  • Karacigeri kaynakli olabilir. Bi doktora baktirin cok onemli bisi oldugunu zannetmiyorum

• Bosver takam kafana

Kolumdaki damar gibi kizariklik
    11 yıl önce açıldı
    Gozluk burnumda iz yapiyor yardim
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaş itibari ile zaten ergenlik çağındasın bundan dolayı olur ancaaak bu kadar fazla çıkamsı beslenme ile alakalı yani karaciğer ile alakalı.
    Kola çok içiyorsan, çips,çikolata ve türevlerini çok tüketiyorsan yağlı yemekleri fazla yiyorsan bunları bu şekilde tüketirken 3-5 günde bir banyo yapıyorsan sivilcelenme normal.

nereden biliyorsun diyeceksiniz uzun süreler cildiye doktoruna gittim sivilce için neyin neden olduğunu biliyorum
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.