Şimdi Ara

Sırta Göktürkçe Dövme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu dövmeyi uzun zamandır araştırıyorum ama tamamını, kime ait olduğunu ne yazdığını bulamadım, biliyosanız yardımcı olabilirmisiniz?

• Bilen yokmu yaa?
  • bence çok uzun olmuş kısa 1-2 şey yazdırmak yeterli büyük ihtimal göktürk kitabesinden bir alıntı yazıyor ama kimdir dersen bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pre-clinic

bence çok uzun olmuş kısa 1-2 şey yazdırmak yeterli büyük ihtimal göktürk kitabesinden bir alıntı yazıyor ama kimdir dersen bilemem

kafaya koydum, bundan yaptırcam sırta da tam olarak ne olduğunu bi çözebilsem
  • Arkadaşında dediği gibi kitabelerden alıntıdır.Net gözükse iyi kötü ne yazdığını okurdum da bu şekilde mümkün değil.Büyük ihtimal; ''Üstte gök çökmedikçe...'',''Üstte mavi gök,altta yagız yer yaratıldığında...'' gibi yaygın olarak bilinen bir metin yazılıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKADAM.

Arkadaşında dediği gibi kitabelerden alıntıdır.Net gözükse iyi kötü ne yazdığını okurdum da bu şekilde mümkün değil.Büyük ihtimal; ''Üstte gök çökmedikçe...'',''Üstte mavi gök,altta yagız yer yaratıldığında...'' gibi yaygın olarak bilinen bir metin yazılıdır.

Bu bahsettiğiniz metnin tamamını türkçe ve göktürkçe nerde bulabilirim? Ve bu bahzettiğiniz metin hangi yazıttan alıntı? (kül tigin, tonyukuk, bilge kağan9
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forrest Gump

quote:

Arkadaşında dediği gibi kitabelerden alıntıdır.Net gözükse iyi kötü ne yazdığını okurdum da bu şekilde mümkün değil.Büyük ihtimal; ''Üstte gök çökmedikçe...'',''Üstte mavi gök,altta yagız yer yaratıldığında...'' gibi yaygın olarak bilinen bir metin yazılıdır.

Bu bahsettiğiniz metnin tamamını türkçe ve göktürkçe nerde bulabilirim? Ve bu bahzettiğiniz metin hangi yazıttan alıntı? (kül tigin, tonyukuk, bilge kağan9

Sende benim gibi Göktürkçe'ye meraklısın.Ben sana bir kitap önerisi yapıyım,onu al hem öğrenirsin hem bu şekilde örnek metinler var.Kitap zaten Göktürkçe öğretmeye yönelik.Ben şu anda toplam 38 harfin 22'si ile yazı yazıp,okuyabiliyorum.

Yukarıda yazdığım metinler Köl Tigin yazıtından.İnternette biraz araştırsan bulursun.

Göktürk Yazısı ve Orhun Türkçesi / Yavuz Tanyeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKADAM. -- 15 Haziran 2013; 13:49:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalıcı Dövme (Yardım)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Forrest Gump

quote:

Sende benim gibi Göktürkçe'ye meraklısın.Ben sana bir kitap önerisi yapıyım,onu al hem öğrenirsin hem bu şekilde örnek metinler var.Kitap zaten Göktürkçe öğretmeye yönelik.Ben şu anda toplam 38 harfin 22'si ile yazı yazıp,okuyabiliyorum.

Yukarıda yazdığım metinler Köl Tigin yazıtından.İnternette biraz araştırsan bulursun.

Göktürk Yazısı ve Orhun Türkçesi / Yavuz Tanyeri

sen söyledikten sonra araştırdım vikipedia dan felan bişeyler buldum. Bu aralar nihal atsız kitaplarına merak sardım bunları bitirince bahsettiğiniz kitabı mutlaka alıcam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.