Tanımsal olarak haklı birşeyi ifade ediyorsunuz lakin Sırrı Süreyya Önder bu kalıba tanıma duruşa uymuyor sırıtıyor. Trump ın ülkesine yaptıkları kendi topraklarına önce demesi takdire şayandır ... Bu tür bir lider Türkiye'ye de derhal ivedilikle şarttır. Nietzsche in üstinsan ( bazıları üstün insan filan çarpıtır türlü türlü ) misali olmalıyız ama bu tür işlerde kapsamlı ele alınmalıdır. İşine geldiğinde kültür odaklı insanlaşmadan dem vurulmamalı derim .. Türkmen den kastım etnisitesi değildir. Türkmen lerin de Osmanlı dan beri yaşadığı zulümleri geçmişi bilmeyen veya dile getirmeyen veya idrak edemeyenlerin başka şeylere soyunmasıdır. Devir artık hitabeti iyi olanların başa getirilmesi olmuş... Bence fazla konuşmayan ama icraatleri ile konuşturan liyakat ve teknokrat orduları lazım. Tek Adam günümüz Türkiye sine felaket getirir. Güç Zehirlenmesi yaşanıyor.... Bazıları daha Belediye Başkanı iken güç zehirlenmesini Belediyecilikteyken yakalanıyor... Diller amaç değildir araçtır. Bir dil kendi tebaasına kendi ülkesine ve hatta insanlığa hayrı yoksa katkısı yoksa o dil bence ticari dil bile olmamalıdır ... Kültürel olarak ta yaşatılması doğru bulmuyorum. Pragmatik olmalıyız... İnsanları ayrıştıran veya birleştiren esasında konuşulan dil değil duygudaşlıktır veya kafa birliğidir ... Pekala Türkçe konuşan nice zararlılar türlü türlü saymaklan da bitmez... Pekala kardeş kardeşe benzemez! Katili de hırsızı da sapığı da bir kardeşte olabilir veya ailesinde veya akrabasında ... Bunlar bizlere dil amaç değil araştır ve önemi de faydası da varsa anlamı olduğu aksi halde ideolojiler ama sığ ideolojiler romantizmin tezahürleridir sakıncalıdır derim. Yaşamak budur bence... |
Sırrı Süreyya Önder Öldü (4. sayfa)

-
-
Olay PKK sempatizanlığı, seviciliği falan değil. Sırrı siyasetin içindeydi, yani PKK'nın kurucusu dahi olsaydı daha uysal görünmek zorundaydı. Benim için Sırrı'nın dağdakinden tek farkı görev bölgesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ölü yaşarken saygıyı hak etmediyse ölünce de etmez. İnsanlar "Hitler öldü, arkasından olumsuz konuşmak olmaz" diyen birinin bu sözünü ne kadar ciddiye alırsa sizin de bu sözünüzü o kadar ciddiye alır.
Tiyatroyu hayatına çevirdi.
Son tiyatrosunu da icraa ettirildi :
-
AKP ve MHP zaten politikalarında samimi olsa (Selo, İmamoğlu olayları vs.) Sırrı son nefesini müebbetteyken verirdi. Bana hiçbir AKP'li bunlar içeri alınıyor çünkü devlet düşmanı bunlar demesin. Sırrı'nın Selo'dan farkı ne?
https://x.com/ajans_muhbir/status/1918946085311066180?t=nKFQ_ov8FLSoxgMT0t3yfw&s=19
Bir skandal daha bebek katilinin terörist elebaşının mesajı "Pekeke Lideri" şeklinde okunuyor daha neler görüp neler duyacağız acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 4 Mayıs 2025; 12:11:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Musevilere böyle düşman olupta Musevi efsanedime böyle inanların olması traji-komik…
www.hurriyet.com.tr
Ahmedinejad: Soykırım konusunda tartışma varhttps://www.hurriyet.com.tr/dunya/ahmedinejad-soykirim-konusunda-tartisma-var-5584299
Bu adam ağır apocu idi türk bayrağına sarılı gelmesi akm de gösteri düzenlenmesi ve terörist başının mesajı okunması ve alkış alması millete ağır hakaret.
ZP istanbul il başkanlığına soruşturma açılmış birde paylaşımlardan ötürü , ülkede ne seveni varmış bu adamın.
-
Ap*yu babası olarak gören adama üzülecek halimiz yok. Bugün bir şehit daha var ama kimsenin haberi yok. ap* daha önemli tabii onlara göre.
-
Konu silinmeli.
Doğumu, gelişimi, çevresel şartlar vs bu adamın ideolojisini anlıyorum, herkes çevresine ve yaşadıklarına göre şekillenir.
Kürdistancılık ve Bölücülük söylemi yapanları anmam. Bu ülkede hümanizm yapa yapa bir ton dayak yer, bıçaklanır olduk.
Darısı diğerlerinin başına. Vekil çocuklarına bakın aynı mücadele var mı? Dağdakiler ölürken bunlar ağzında puro elde viski
havuzda eğleniyorlar.
-
Konuşacak bir şey yok hümanistin tekisin. Daha önceki mesajlarını da biliyorum senin.
Sana bol sevgi pıtırcıklı (!) günler.
Bu konuda "sevmem ama..." diye başlayan insanlar bana ahkam kesemez, hümanistliğiniz batsın tekrar söylüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 4 Mayıs 2025; 17:18:45 > -
Hitleri malzeme etmesen!
-
Maraş olaylarını protesto ettiği için lisede hapse giren, 80 darbesine karşı çıktığı için yıllarca hapiste kalan biri. Genç yaşta bunları yaşayan birine göre bence pozitif bir insandı. DEM içinde, konuşulabilecek, az çok ulaşılabilecek biriydi. Çok güzel konuşmaları, sözleri var. Ama tasvip etmediğim özellikle Pkk ve apo ile ilgili sözleri de var. Şiddet yanlısı, meraklısı bir insan değildi. Son hapse girdiğinde bile mesajları nefret içermiyordu.
Genel olarak düşünürsem ölümüne üzüldüm.
Zafer partisi "sarı poşet" paylaşımını yapanları görevden almış. Hep söylüyorum bu ülkede omurgalı milliyetçi parti yok.
yeniçağ gazetesi
Zafer Partili isim görevden alındı! Resmi açıklama geldihttps://www.yenicaggazetesi.com.tr/zafer-partili-isim-gorevden-alindi-resmi-aciklama-geldi-911778h.htm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Optimist arkadaş polyana tezavüze uğramış ama hamile kalmamış sorun yok diyorsun yani :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna 19 mart darbesi ile ilgili tek cümle kurmamasını da ekleyebiliriz, bence ölümünün hemen öncesinde çok büyük bir yanlış oldu onun için,
arka planda ne oldu onu bilmem kendisi de anlatamaz artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam çok doğru. Kaldı ki yaşarken de karşısında duranlar aynı şeyleri söylüyorlardı. Öldükten sonra iyi anılmak varken bu adam hakettiği gibi anılacak, tıpkı hitler gibi..quote:
Orijinalden alıntı: Merzifonlu JoeÖlü yaşarken saygıyı hak etmediyse ölünce de etmez. İnsanlar "Hitler öldü, arkasından olumsuz konuşmak olmaz" diyen birinin bu sözünü ne kadar ciddiye alırsa sizin de bu sözünüzü o kadar ciddiye alır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hitler senin onu iyi anmamana çok içerlemiştir mutlaka. Öbür tarafta kulakları çınlamıştır "Neinnnnnnnnnnnnn Das ist nissssssssssht vahr" demiştir..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X