şirketime ait @ kısmından sonraki bölümü ssirketimin ismi ile kayıtlı microsoftoutlook hesabını android telefon üzerimden hangi program ile maillerimi takip edebilirim. microsoft outlook progmramı ile @hotmail.com uzantılı sahsi mailimi takip etmekteyim o program üzerinden deneyip olmadı.yardımcı olabilrseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: captain3737
iyi günler ;
şirketime ait @ kısmından sonraki bölümü ssirketimin ismi ile kayıtlı microsoft outlook hesabını android telefon üzerimden hangi program ile maillerimi takip edebilirim. microsoft outlook progmramı ile @hotmail.com uzantılı sahsi mailimi takip etmekteyim o program üzerinden deneyip olmadı.yardımcı olabilrseniz sevinirim
outlook uygulamasından olması gerekiyor bir daha deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Öncelikle herkese selamlar. Şirket mail hesabımı android telefonuma yükledim. Bunu exchange hesabından direk yapilirsiniz fakat IT departmından bazı bilgiler almak gerekyior( ör: exchange sunucusu gibi). Malum her şirket gibi çalıştığım şirkette Black berry kullanmakta ve kullandığım telefonunun eskimesi nedeniyle tüm işlemlerimi kişisel telefonumdan yapmak niyetindeyim. Kullandığım outlook hesaplarında alt klasörler bulunmaktadır ve her klasöre kural atanmış olup mailler direk kalsörlere düşüyor. Android telefonlarda (ios'ta da aynı sorun vardı) alt klasörlere girilmedikçe mailleri göremiyorsunuz yaklaşık bir günde 500 mailin geldiğini düşünrsek o kadar fazla alt kalsöre tek tek girmek benim açımdan pek mümkün değil. Benimde sorum şudur ki Android'de black berydeki gibi tüm alt klaöslrere girmeden maillerin rahat takip edilebiliceği bir mail uygulması mevcu mudur? gerekirse ücretlide olabilir.
outlook uygulamasından xxxx@xxxdenizcilik.com adresini ve şifreye girdigimde kabul etmemektedir. ama kendım @hotmail.com uzantılı mailimi kullanabılmekteyim sorun nerdedir acaba ?
captain3737C
kullanıcısına yanıt
telefonun kendi email uygulamasını kullanabilirsiniz. ama outlook'a da eklenmesi lazım. gmail'de ekleniyor birden çok hesap. ve benim kullandıklarımdan biri de şirket hesabı