Şimdi Ara

şirket hattı almak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şirket hattı almak için illa şirket sahibimi olmak gerekiyor öğrencinin şirket hattı olamıyormu birde şirket hattı başkasına açtırsak aylık ektre ve fatura şirket sahibinemi yoksa bize mi geliyor 12 tl lik paket için soruyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKMAL -- 23 Mart 2009; 18:20:30 >

• siz en iyisi şirketi tam alacagnıza ikna edin sonra GSM operatörlerinin kurumsaL bölümüne bi göz atin. kolay gelsin.
  • başlık olmamış
  • şeker hattı almak istiyorum :D gibi olmuş
  • wEB SİTESİNİ ZİYARET ET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xR4d -- 23 Mart 2009; 14:04:40 >
  • kendi başlığıma kendim yarıldım:D siteye bakmadımda avea ya sordum şirket sahibi olmak gerekiyor dedi şirket hattı kullan birinden peki rica etsem banada bi hat açtıramazmı benim adıma olsa?
  • yok şirket hatları şirket yetkilisi olmadan verilmez :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADASLAR SIRKET HATTI ALMAK ICIN VERGI LEVHASININ OLMASI YETERLI SADECE GRUP ICI KENDI ARALARINDA KONUSMAK ISTEYEN CALISANLAR ICIN AYLIK

13 YLT KARSILIGI KENDI ARANIZDA 10000 DK BEDAVA KONUSACAGIZ BIR HAT VAR KENDI ARANIZA UCRET ODEMENIN ANLAMI YOK SINIRSCA KONUSUN KENDI ARANIZDA

17 TL ISE AYLIK 27 SAAT KENDI ARANIZDA 27 SAATTE TURKİYEDEKI TÜM SABİT HATLARIDA ARAYINNNNNNN

BUNUN YANI SIRA ISE AYLIK NUMARA TASIYANLAR ICIN 35 TL YENI HAT ICIN 45 TL
    3500 DK TÜM AVEA
    1000 DK SABİT
    500 GSMLERI DOYA DOYA ARAYIN

SORU VE ISTEKLERINIZ ICIN ERKAN COBAN KURUMSAL ILETISIM DANISMANI ERKAN COBAN 0506 494 43 03
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKMAL

kendi başlığıma kendim yarıldım:D siteye bakmadımda avea ya sordum şirket sahibi olmak gerekiyor dedi şirket hattı kullan birinden peki rica etsem banada bi hat açtıramazmı benim adıma olsa?

Tanıdığın bir vergi levhası sahibi esnaf bul,onun firmasının üzerinden istediğin kadar şirket hattı alabilirsin.Tümiş+ofis tarifesini şiddetle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVEA_KURUMSAL34

17 TL ISE AYLIK 27 SAAT KENDI ARANIZDA 27 SAATTE TURKİYEDEKI TÜM SABİT HATLARIDA ARAYINNNNNNN

Hocam zannedersem burda tümiş+ofis tarifesinden bahsetmişsin.Fakat bu açılımda bir eksiklik var.27 saat (1600dk) kendi aranızda değil bütün avea kurumsallar dahildir.Yani süper avantajlı bir tarife.Sadece sizin şirket elemanlarıyla değil bütün türkiyede avea kurumsal hatları kullanan herkesle 1600dk konuşabiliyorsunuz.Hem de herşey dahil 16-17 tl civarı bir fatura geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.