Şimdi Ara

şirket alarm sistemi teklif istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şirket alarm sistemi için teklif istiyorum.

su an var ama arızalı

sıfırdan bir sistem istiyorum

cep teli
    guvenliği arayacak
    kedi fare gibi yaratıklarda calmayacak
    garantisi uzun sureli olacak teknik servisi iyi olacak
    yaptık deyip yapmadan gitmeyecekler

ücreti kredi kartıyla 12 taksitle odeyecegiz

firma işini taahhütlü yapacak.

teklifleri pm atınız.

• merhaba öncelikle güvenilir bir güvenlik sistemi istiyorsan sana önereceğim tavsiye edeceğim PRONET dir.Pronet 1995 yılında kurulmuş bir firma.2008 ylında geri dönüş hızında birincilik ödülü almıştır.Dünya genelinde ortalama en hızlı dönüş 27 sn iken bu Pronette 15 sn olarak ölçülmüştür.Pronet PAM denilen Pronet Alarm Merkezine bağlı çalışan bir firma.Pronet 7/24 evinizde veya iş yerinizde siz olsanızda olmasanızda koruyan bir sistem.Tek tuşala en fazla 15 sn içerisinde gerek ambulans gerek itfaiye gerekse polisi hemen kapınıza gönderen bir firma.Güvenlik bizim işimiz diyebiliriz.Aslında bu konu değersiz bir konu olmamakla birlikde aksine hayatımızın en önemli kararlarından biridir.Bu konuyu telefonda konuşursak size çok daha ayrıntılı bilgi verebilirim.İş yerinize veya evinize takılan cihazların hiç birine ücret ödemiyorsunuz.Türkiyenin neresinde olursanız olun montaj ekibimiz gelip kurulumunu yapıp gitmekde.Siz sadece size sağlanan hizmete para veriyorsunuz ayda bir internet parası öder gibi ödeme yapıyorsunuz.sadece ilk etapda 50$ + KDV montaj bedeli ödüyorsunuz gerisi otomatik ödemeyle kredi kartınızdan çekiliyor.telefonumu yazıyorum aramak isterseniz ihtiyacınız varsa aramanız yeterli 0530 962 03 96 ismim Murat ERTOSUN PRONET GÜVENLİK MERKEZİNde çalışmaktayım.iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronet_murat -- 25 Şubat 2012; 22:52:04 >

• Hizmet sıfır, kalite sıfır, "kendime bağladığımı nasıl düdükerim" den başka hiçbir şey düşünmeyen firmanın beklenen saldırısı !!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Ev için ses sistemi önerisi.
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.