Şimdi Ara

Şirinyer Akıncılar Mh Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eşimin tayini nedeniyle bu sene İzmire taşındık. Eşim izmirli ama ben tamamen yabancıyım izmire. Şirinyer akıncılar mahallesinde bir dükkan bulduk. Cep telefonu tamiri - bilgisayar - fatura ödeme - kontör satışı - elektornik cihaz satışı filan yapmayı düşünüyorum. Size sorularım ise bu semt nasıldır? İyi bir tekniker için maddi faydası ne yönde olur? Eğer iyi niyetinizle beni yönlendirir ve akıl verirseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler

• Öncelikle İzmir e Hoşgeldiniz diyelim, sorduğun semte gelirsek Buca nın sıradan bir mahallesidir, fazla birşey beklemeyin. Ben size 37 yıllık bir İzmir li olarak orası yerine Şirinyer de, Buca da veya Eşrefpaşa civarında böyle bir iş yapmanızı tavsiye ederim.
  • Akıncıların neresi cadde üstüyse iş yapabilir diğer tarafları sıradan biryer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mTm

Öncelikle İzmir e Hoşgeldiniz diyelim, sorduğun semte gelirsek Buca nın sıradan bir mahallesidir, fazla birşey beklemeyin. Ben size 37 yıllık bir İzmir li olarak orası yerine Şirinyer de, Buca da veya Eşrefpaşa civarında böyle bir iş yapmanızı tavsiye ederim.

Öneriniz için teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexcana

Akıncıların neresi cadde üstüyse iş yapabilir diğer tarafları sıradan biryer.

Cadde üstünde. Bugün öğlen bakmaya gideceğim dükkana. Sanırsam siz Akıncılar Mah. biliyorsunuz. Nasıldır oralar? Gelir durumu nedir? emekli / memur / öğrenci ağırlığı nasıldır?

Cep telefonu tamiri - malzeme satışı - bilgisayar (pc/notebook) tamiri - satışı - parça kontür - fatura ödeme - oyun - mp3 işlerin hepsini yapmayı düşünüyorum. Baka önerileriniz var mı acaba
  • Okula gitmek için bir defasında izban ile Şirinyer de inip Eshot La gitmiştim

Buca gibi bir yere lanet olsun 3 gün yolum düştü iğrenç bir yer. Doğru dürüst lokanta bulamadım, yollar dar. Sürekli tıkalı. Bucadan çıktıktan sonra Izmirin her yeri 15 dk . Apaçi serseri falan hiç rast gelmedi ama fosforlu apaciler meşhurmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadifekale, eşrefpaşa, tepecik, limontepe, gediz buralarda açarsanız daha huzurlu olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Okula gitmek için bir defasında izban ile Şirinyer de inip Eshot La gitmiştim

Buca gibi bir yere lanet olsun 3 gün yolum düştü iğrenç bir yer. Doğru dürüst lokanta bulamadım, yollar dar. Sürekli tıkalı. Bucadan çıktıktan sonra Izmirin her yeri 15 dk . Apaçi serseri falan hiç rast gelmedi ama fosforlu apaciler meşhurmuş

Maalesef trafik izmirde kötü özellikle buca'da. Bir iki sefer arabayla gidip geldim sinir krizi geçirecektim arabada

• quote:

Orijinalden alıntı: WHDDTD

kadifekale, eşrefpaşa, tepecik, limontepe, gediz buralarda açarsanız daha huzurlu olursunuz.

:)
    Hocam cahilliğime verin ama bu yerler hakkında pek iyi şeyler duymadım açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalmind

quote:

Maalesef trafik izmirde kötü özellikle buca'da. Bir iki sefer arabayla gidip geldim sinir krizi geçirecektim arabada

Keşke izban ağı Şirinyer den az devam etse de tınaztepe de bıraksa bizi

Gençler sorayım Size Şirinyer den Alsancak a tek banliyö var mı ? Yoksa Halkapınar da aktarma mı yapılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 9 Eylül 2013; 3:22:59 >

• Hocam bakmayin siz onlara akincilar tarafi o is icin pek uygun olmayabilir. Sirinyerde forbes caddesi tarafinda yada menderes caddesi uzerinde bu isi yapabilirsiniz. Cok cesit sunabilirseniz ve uygun fiyatla Telefon aksesuariyla isi cevirirsiniz diye dusunuyorum teknik serviste cabasi. 2tllik ekran filmini 20-30 tlye takiyolar millette mecbur taktiriyo. Biraz arastirin etrafi, acele etmeyin derim. Ama akincilarda sonuc husran olur demedi demeyin. Cevik1-forbes ve buca menderes caddesi taraflarini oneririm

izmire/bucaya hosgeldiniz.

• quote:

quote:

quote:

Gençler sorayım Size Şirinyer den Alsancak a tek banliyö var mı ? Yoksa Halkapınar da aktarma mı yapılıyor?

Metro ile şirinyer alsancak direkt. Halkapınardan aktarma yapmıyorsunuz. Ben Turan'dan şirinyere metro ile gittim oradan biliyorum

• Birde suan trafik konak hatay istikametine sirinyer tansastan sonra felc malum nato yolunda calismalar var. Alternatif yollar kesfedin buca izmirin en guzel ilcesi bence yasadikca hakvericeksiniz. Tinaztepe istikametine giderkende dedigim gibi sirinyer tansastan sonrasi serbest buca belediyesinden sonra bi 200mlik yol dar oldugu icin azda olsa sikisiyo aksam saatlerinde .alternarif kestirme Yollari ogrenirseniz sikinti yasamazsiniz tecrubeyle sabittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 9 Eylül 2013; 3:29:11 >
  • Tansasin karsisinda oturuyorum hic bulasmayin oraya hocam forbes caddesi daha işlektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

Hocam bakmayin siz onlara akincilar tarafi o is icin pek uygun olmayabilir. Sirinyerde forbes caddesi tarafinda yada menderes caddesi uzerinde bu isi yapabilirsiniz. Cok cesit sunabilirseniz ve uygun fiyatla Telefon aksesuariyla isi cevirirsiniz diye dusunuyorum teknik serviste cabasi. 2tllik ekran filmini 20-30 tlye takiyolar millette mecbur taktiriyo. Biraz arastirin etrafi, acele etmeyin derim. Ama akincilarda sonuc husran olur demedi demeyin. Cevik1-forbes ve buca menderes caddesi taraflarini oneririm

izmire/bucaya hosgeldiniz.

Teşekkür ederim. Yarın çevik1 forbes tarafını bir dolanayım.

• quote:

Birde suan trafik konak hatay istikametine sirinyer tansastan sonra felc malum nato yolunda calismalar var. Alternatif yollar kesfedin buca izmirin en guzel ilcesi bence yasadikca hakvericeksiniz. Tinaztepe istikametine giderkende dedigim gibi sirinyer tansastan sonrasi serbest buca belediyesinden sonra bi 200mlik yol dar oldugu icin azda olsa sikisiyo aksam saatlerinde .alternarif kestirme Yollari ogrenirseniz sikinti yasamazsiniz tecrubeyle sabittir

Hocam neresi güzel ya heykele yolum düştü. Karnım da açtı bir tane düzgün lokanta bulmak için 10 dk aradım. Kafe bulamadım bile. Ayrıca çok göç almış sokak çocukları falan. Kız arkadaşım falan olursa gideceğim en Son yer

• Forbeste dukkan kiralari biraz ucuktur ama yani 100m2 bi dukkan 10000-15000 civari. Siz hesap edin

• quote:

quote:

quote:

izban gitmez hocam aliağa - cumaovası gidiyor. mecbur halkapınarda aktarma yapman lazım alsancak için

• quote:

Orijinalden alıntı: Olivier Mira Armstrong

quote:

quote:

quote:

izban gitmez hocam aliağa - cumaovası gidiyor. mecbur halkapınarda aktarma yapman lazım alsancak için

Peki ya buca merkezden Alsancak taraflarına tek otobüs var mı?

Ayrica izulas nerede çalışıyor ya hep Eshot var

• quote:

quote:

Birde suan trafik konak hatay istikametine sirinyer tansastan sonra felc malum nato yolunda calismalar var. Alternatif yollar kesfedin buca izmirin en guzel ilcesi bence yasadikca hakvericeksiniz. Tinaztepe istikametine giderkende dedigim gibi sirinyer tansastan sonrasi serbest buca belediyesinden sonra bi 200mlik yol dar oldugu icin azda olsa sikisiyo aksam saatlerinde .alternarif kestirme Yollari ogrenirseniz sikinti yasamazsiniz tecrubeyle sabittir

Hocam neresi güzel ya heykele yolum düştü. Karnım da açtı bir tane düzgün lokanta bulmak için 10 dk aradım. Kafe bulamadım bile. Ayrıca çok göç almış sokak çocukları falan. Kız arkadaşım falan olursa gideceğim en Son yer

koskoca heykel pide var gormedinizmi. Sonra orda bos bi arsa var, pazar yeri, kasaplar diye gecer, kime sorsaniz gosterir tombul doner var hayran kalirsin et donerine Heykele yolun dustu madem bi 200 metrecik yuruyup belediyeye dogru gelseydin keske izmirin en iyi kebapcilari var ayrica ogretmenevleri sokagimzi var winston tea dan tut kahve diyari alins kumrucu sevki , kahve dunyasi bu tarz bicok mekan var starbucksta yakin bi zamanda acilicakmis . Sen gozunun onundeki cevheri kacirmissin bigun kiz arkadasinida al once ogretmenevlerinde biseyler ye sonrada komsu bara ugra kulaklarimi cinlatirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.İ.M -- 9 Eylül 2013; 3:41:24 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.