Şimdi Ara

Siri Yazılımı Hakkında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar farkındamısın Siri yazılımı ile birçok engelli insan kör olsa dahi telefonun birçok özelliğini kullanabilecek.

Nekadar güzel ve yararlı değilmi.

Çok daha fazla geliştirilebilir.

Mesaj okuma mesaj yazma sesli komut herşey

Düşünsenize kör olan birine sms gelince sesli okunduğunu kör insanında buna sesli cvp vererek sms yazılıp gönderildiğini.

• amma velakin destekledili dillere gelnce :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

amma velakin destekledili dillere gelnce :((

Bu bir başlangıç diller elbet gelecektir.

Nekadar şuan için olmasada ingilizce bilen birçok engelli insan var
  • Voice over ipad 2 de var. Turkce destegide var. Bence turkce dil destegide vardir beyler.

Siri yqzilimida gelistirilir bence. Simdiden apple e-posta atin 
  • Bu özellik galaxy telefonlarda vardı kullanıyordum ben appledan geri kalınmış bir atak daha..

• App storeda SesTek isimli bir turkce uygulama var..soylenen ismi rehberde bulmak konusunda oldukca basarili..biraz daha gelistirilse sirinin altyapisini olusturabilir aslinda..ben turkce dil desteginden umitliyim yani.. 3gsdeki voice controlu ise 3-5 kere yanlis isimleri arayip, biraktim kullanmayi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: apache0990

Bu özellik galaxy telefonlarda vardı kullanıyordum ben appledan geri kalınmış bir atak daha..

Peki sadece soleneni mi yaziyor yoksa bugun yanima semsiye almama gerek var mi dediginde hava durumunu mu gosteriyor?
    Ya da en yakin tatlici erde dediginde haritadan yeri buluo gosteriyor mu?
    Eger bunlarida yapiyorsa helal olsun samsung a

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Multimedyalar hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silvester stallone nin filmindeki gibi konusan arabalar yakindir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

quote:

Bu özellik galaxy telefonlarda vardı kullanıyordum ben appledan geri kalınmış bir atak daha..

Peki sadece soleneni mi yaziyor yoksa bugun yanima semsiye almama gerek var mi dediginde hava durumunu mu gosteriyor?
    Ya da en yakin tatlici erde dediginde haritadan yeri buluo gosteriyor mu?
    Eger bunlarida yapiyorsa helal olsun samsung a

Eğer hava durumu diye uygulaman varsa Hava Durumunu Aç dersen açar , Yemek yerlerini felan zaten gösteriyo direk google maps tarafından. Tabiki diğer dediklerin olmayabilir ama ben Siri den hiç umutlu değilim. Ama apple kalitesi tabikide iyidir.

• Arkadaslar tanitimdan once app store'da vardi siri kurup denemistim.. Ama ne yazik ki turkiye yuklu degildi ve istedoginiz kadar ingilizce bilin bir ise yaramiyordu ben de sildim...

Yani sadece turkce degil turkiye haritasi da tanitilmasi lazim.. Hava durumu bile olmuyordu sehiri bulamiyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: KontG

Arkadaslar tanitimdan once app store'da vardi siri kurup denemistim.. Ama ne yazik ki turkiye yuklu degildi ve istedoginiz kadar ingilizce bilin bir ise yaramiyordu ben de sildim...

Yani sadece turkce degil turkiye haritasi da tanitilmasi lazim.. Hava durumu bile olmuyordu sehiri bulamiyordu..

uygulamayı bulamadım nerden nasıl kullandınız ?
  • quote:

Elma ile armutu karıştırmayalım. Sesle kontrol pek çok telefonda olan birşey. Siri bu alanda devrimsel bir yazılım. Apple boşuna (yüz)milyonlarca dolar bayılıp almadı o firmayı.
  • Turkce destegi gelmedikce ingilizce bilseniz de bir anlami olmuyor. Genelde biz turklerin konusma aksanini bu tarz cihazlar anlamiyor , belki es kaza yurtdisinda buyumussunuzdur ana diliniz gibi konusuyorsunuzdur anca oyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratremix

quote:

Elma ile armutu karıştırmayalım. Sesle kontrol pek çok telefonda olan birşey. Siri bu alanda devrimsel bir yazılım. Apple boşuna (yüz)milyonlarca dolar bayılıp almadı o firmayı.

Sanırım muhasebe müdürü sensin Apple'da :) Ayrıca Siri'nin tek iddası sadece ajanda gibi kısımlardaki oda Türkçe desteği gelince görüceksinizki çok yersiz olucak. Yer bulma konusunda örneğin en yakın tatlıcı nerde dersen google mapstan daha iddalı bir şirket yok. Zaten Siri açıklamalarında söylüyo bunu.

• iyi günler dilerim herkese bana siri'nin yazılımını bulabilecek veyahutta bilen bir arkadaşım bana yardımcı olabilir bir proje üstünde ilerliyorum bana yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufkaygusuz

iyi günler dilerim herkese bana siri'nin yazılımını bulabilecek veyahutta bilen bir arkadaşım bana yardımcı olabilir bir proje üstünde ilerliyorum bana yardımcı olabilir misiniz ?

Nasıl yazılımı.

Kaynak kodları gizli.

Milyar dolar lık yazılım bu

• yusufkaygusuz Y kullanıcısına yanıt
    Bulamazsınız açık kaynak değil siri

Open source çalışmalar vardır siri gibi muhtemelen

Araştırınca bulunabilir

Veya sadece ses tanımayı kullanabilirsiniz

Sesi siriye iletirsiniz o da ekrana dediklerinizi yazıyor ya bu yazdığı bilgiyi elde edersiniz

Ama sadece kelimeleri yazıya dökmüş olursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.