Şimdi Ara

Sırf matematik ve fiziği yapamıyorum diye istediğim mesleği yapamayacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Veteriner olacağına git zooloji oku . Fersah fersah daha iyidir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syberr2112 S kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma kardeş ruh sağlığım bozuk benim deliyim yani hakkını helal et bazen mallaşiyorum böyle sen benden daha zekisin tıpı kazanmışsin ben şahsen mal olduğumu kabul ediyorum orda burda sürünüruz artık

• Sağlık okusan da o matematik ve fiziği bileceksin. Emin ol basit ve bilinmesi gereken şeyler onlar. Mühendislik perspektifinde değil, bilimsel de değil. Altı üstü lise müfredatı, bu kadar sızlanmayın lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam burada tepkisini koymuş suçu ne? Sinirli, üzgün vs üzerine gidince ne geçecek elinize?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

Sağlık okusan da o matematik ve fiziği bileceksin. Emin ol basit ve bilinmesi gereken şeyler onlar. Mühendislik perspektifinde değil, bilimsel de değil. Altı üstü lise müfredatı, bu kadar sızlanmayın lütfen.
    Aynen ben aptal gerizekalı embesil 30 IQ lu özürlüyüm affet hata yaptım matematik ve fiziği yapamiyorum diye salak zekalı bir insanım bende beyin yerine eşek moku var ara sıra kabız ya da ishal olunca aklımda kaymalar oluyor kusuruma bakma

• o kadar kişi veterinerlik istiyor, çoğu da biyolojiyi yapabiliyor. O kadar kontenjan da yok, neye göre seçecekler?

• Dostum eğer hakaret etmeden yazdıklarımı okuyacağına söz verirsen bu mesaja alıntı yap sana söyleyeceklerim var.

• Kardeşim, Diyelim ki senin bölümünü 1 milyon kişi istiyo ve 100 bin kişi biyolojiyi fulledi. Hadi 900 bin kişiyi böyle eledin. E 100 bin kişiden bölüme girecek 50 kişiyi nasıl ayıklayacaksın? 100 bin kişiye mülakat yapamayacağına göre ?En basitinden 2 kişi arasından seçim yapacağını düşün. ikisinin de biyolojisi full. Ama biri bunun üstüne fizik de yapmış diğeri yapmamış. Sen olsan hangisini seçersin?
    Kaldı ki lisedeki fizik genel kültür fiziği, matematik ise bence türev integral hariç yine genel kültür matematiği. Yani bir insanın normal hayatında sık sık karşılaşabileceği şeyler. Zaten bu dersler ortak olarak okutuluyorsa ortalamanın yapabileceği seviyededir. Abi tavsiyesi olarak, bence bahane üretmek yerine daha çok çalışıp kendini o alanlarda da geliştirmeye bakmalısın. Ben de mühendislik okuyorum ama biyolojiye de fiziğe çalıştığım kadar çalıştım nerdeyse. Çünkü YGS'ye 2 milyon kişi giriyorsa, istediğin bölüme giren 50 kişinin içinde olmak için diğerlerinden sivrilmen lazım. Burda gözden kaçırmaman gereken şey, sistem sana illa da fizik, matematik yapacaksın demiyor zaten. Ama rakiplerin yaptığı için ve bir yarış halinde olunduğu için sen de yapmak zorundasın.
    Edit: bu yazdığı ofansif algılama, sadece dışardan bakan tarafsız birinin, universite sınavını bir şekilde atlatmış bir kardeşinin tavsiyesi. İTÜ de okuyorum, eğer yakınlardaysan ve ilgin varsa kampüsü gezdirebilirim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi du riechst so gut -- 26 Temmuz 2018; 23:49:26 >

• Daha sonuc belli degil neyi 3 puanla kaybediyorsun anlamafim. Sayisiz unv var illa vet okuyacaksan Git baska unviversitede oku.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insan her seyi isine yarayacak diye ogrenmez. Eger oylr olsaydi bugun hala tas devrinde olurduk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Daha sonuc belli degil neyi 3 puanla kaybediyorsun anlamafim. Sayisiz unv var illa vet okuyacaksan Git baska unviversitede oku.
    Geçen sene kaçırdım 3 puanla yazdım zaten

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.