Şimdi Ara

Sırbistan - Yunanistan Maçında Kavga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Akrapolis Turnuvası dahilinde oynanan Sırbistan - Yunanistan maçında kavga çıktı. Ben Nenad Krstic'i adam sanardım ama değilmiş.

•  Sırbistan - Yunanistan Maçında Kavga

Sandalye tam oturmuş ama Pacers–Pistons maçı gibi heyecanlı değildi..
  • Gayet büyük bir kavgaymış.Bence Ceze verilmesi lazım Nenad alır ceza büyük ihtimal..
  • iki nefret ettiğim, genleri çirkeflik ve şiddetle yüklü milletin şaşırmadığım kavgası.. teodosic olayı sakinleştirmeye çalışıyor ama fotsis apaçisinin sayesinde kavga gittikçe büyüyor.. krstic de son noktayı koymuş.. bence şampiyonadan ihraç edilebilir krstic.. schortsianidis de baya bi korku salmış
  • geçmişi vukuatlarla dolu iki ülkenin arasında oynanan maçta olmasına pek şaşılmayacak bi durum. Yunanistan'ı çok severim orası ayrı bi mesele. adamım Diamantidis kavganın başında ortalığı sakinleştirmek için çok uğraşmış ama iri kıyım heriflerin yanında pek bi etkisi olamamış.
  • Krstic tam bir dayağı haketmiş.
  • Bir sırbistan vatandaşı olaraktan utanç duydum ama bari kavga ediyorsun adam gibi et ! Krstic'in vurup kaçmasına diğerlerinin korkaklığınada daha çok uyuz oldum !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yunanlı taraftarlar topluca sahaya dalsaydı felaket olabilirdi. İyi ki inmemişler. Bakalım cezalar ne olacak.
  • krstiç istanbul'a bile alınmasın. adam iyice psikopata bağlamış. gitsin oklohama'da evinden izlesin.
  • schortsianidis agresif olsaymış olaylar feci olurmuş.
  • kristic 2 ay men cezası alır. öküz herif kendini kaybetmiş, sofoklis'i görünce bi yerleri yememiş kancıklık yapmış..

teodosic kadar sakin bi adamı da çileden çıkaran fotsis tam çiyanlık yapmış. neyse ki baby shaq düzgün karakterde bi insan. yoksa olacakları düşünemiyorum..

edit: formata uyucam diye kullandığım kelimelere bak, kancık, çiyan vs.. vay anasını sistemin adamı olmuşum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 21 Ağustos 2010; 9:12:40 >
  • Vay vay vay. 1.3 milyon izlenme bir gecede.

Fotsis'de tam şerefsiz yalnız tamam Krstic'in yaptıkları fena da her şeyin başı Fotsis gibi görünüyor.Sofo sakin bi adam olmasa salonda çıkarken tutuklanırdı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay
    Sofo sakin bi adam olmasa salonda çıkarken tutuklanırdı diye düşünüyorum.

2 ölü, 3 yaralı

Efes Pilsen belgeslinden Aris-Efes maçındaki kavgaları eklemiş biri.

http://www.youtube.com/watch?v=Lr8GBq90w3g

• quote:

4 basketbolcuya men cezası
    27 Ağustos 2010 10:26 | NTV Spor ve Ajanslar
    Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), Yunanistan ile Sırbistan arasındaki olaylı maçın ardından 4 basketbolcuya men, ilgili ülke federasyonlarına da para cezası verdi.
    FIBA'dan yapılan açıklamada, 19 Ağustos'ta Yunanistan'da düzenlenen bir turnuva çerçevesinde oynanan maçın, çıkan olaylar üzerine tamamlanamadığı hatırlatıldı ve bunun üzerine açılan resmi soruşturma sonucunda Sırp basketbolcu Nenad Krstiç'e 3, takım arkadaşı Milos Teodosiç ile Yunan basketbolcular Antonis Fotsis ve Sofoklis Schortsanitis'e 2'şer maçtan men cezası verildiği bildirildi.
    Açıklamada, söz konusu basketbolcular hakkında verilen kararın, dünya şampiyonası, olimpiyatlar ve diğer FIBA organizasyonlarında uygulamaya konacağı belirtildi.
    FIBA, Sırbistan ve Yunanistan basketbol federasyonlarının da 30'ar bin TL ceza ödemesine hükmetti. Açıklamada, federasyonlardan alınacak meblağların, genç basketbolcuların eğitimine harcanacağı ifade edildi.

Aldıkları cezalar komedi ötesi.Sen adamı öldürmeye teşebbüs et sonra 3 maç ceza.Çok komik duruma düşüyorlar çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

quote:

4 basketbolcuya men cezası
    27 Ağustos 2010 10:26 | NTV Spor ve Ajanslar
    Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), Yunanistan ile Sırbistan arasındaki olaylı maçın ardından 4 basketbolcuya men, ilgili ülke federasyonlarına da para cezası verdi.
    FIBA'dan yapılan açıklamada, 19 Ağustos'ta Yunanistan'da düzenlenen bir turnuva çerçevesinde oynanan maçın, çıkan olaylar üzerine tamamlanamadığı hatırlatıldı ve bunun üzerine açılan resmi soruşturma sonucunda Sırp basketbolcu Nenad Krstiç'e 3, takım arkadaşı Milos Teodosiç ile Yunan basketbolcular Antonis Fotsis ve Sofoklis Schortsanitis'e 2'şer maçtan men cezası verildiği bildirildi.
    Açıklamada, söz konusu basketbolcular hakkında verilen kararın, dünya şampiyonası, olimpiyatlar ve diğer FIBA organizasyonlarında uygulamaya konacağı belirtildi.
    FIBA, Sırbistan ve Yunanistan basketbol federasyonlarının da 30'ar bin TL ceza ödemesine hükmetti. Açıklamada, federasyonlardan alınacak meblağların, genç basketbolcuların eğitimine harcanacağı ifade edildi.

Aldıkları cezalar komedi ötesi.Sen adamı öldürmeye teşebbüs et sonra 3 maç ceza.Çok komik duruma düşüyorlar çok.

pes diyecek bir şey yok. fiba yönetimi açıkça adam kayırmaya devam ediyor..

• Sandalye atmak 3 maç, milletin kafasını yarmak paha biçilemez.
  • Bizim federasyonların eyyamcı kararı gibi olmuş. Krstic'in normal şartlarda 2010'dan men edilmesi gerek.
  • yıldızlar kollanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.