Bildirim
sıralı sistem ile ilgili sorun.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
merhabalar,
Benzin göstergesinin düştüğünü bende görüyorum ve şu anda araştırıyorum.gazın kırmızı yanmadan bitmesine gelince gösterge ayarıyla ilgili depoyu tam boşaltıp şamandıra ayarını yaptırırsan yüzde 90 düzeltilebilir.Benimde başıma geldi fakat yüzde yüz ayarlanmadı.Benimkindede kırmızı ışık erken yanıyor.Ama zamanla alışacağın için ne kadar gazla ne kadar gidebileceğini tahmin edbiliyorsun.kısaca o kadarda önemli değil. -
ben taktırdığım yer sordum. bazı yol bilgisayarlı araçlarda olur dediler.az bi benzin alınca yerine gelir dedi ama mantığıma sığmadı.araştırınca haber verirseniz sevinirim.teşekkürler. -
Benim bildiğim sadece renault ve pejo (fransız menşeili) araçlarda benzin ibresi düşüyor ve hiçbir lpg dönüşümü yapan firmada bunun çözümünü şimdilik bulamamış. -
quote:
Orjinalden alıntı: parisorlu
merhabalar,
Benzin göstergesinin düştüğünü bende görüyorum ve şu anda araştırıyorum.gazın kırmızı yanmadan bitmesine gelince gösterge ayarıyla ilgili depoyu tam boşaltıp şamandıra ayarını yaptırırsan yüzde 90 düzeltilebilir.Benimde başıma geldi fakat yüzde yüz ayarlanmadı.Benimkindede kırmızı ışık erken yanıyor.Ama zamanla alışacağın için ne kadar gazla ne kadar gidebileceğini tahmin edbiliyorsun.kısaca o kadarda önemli değil.
cevabını burada vermiş parisorlu;
göstergeden benzin göstergesi gibi sonuç bekleme.
daha öncede söylediğimiz gibi yakında km hesabı yapınca göstergeyi kullanmayacaksın bile...
burada da cevap vermiştim sana;
quote:
Orjinalden alıntı: thall
Merhaba alpha049;
sende ......:::::ATİKER [DOSTLUK] KULÜBÜ:::::...... 'ne Hoşgeldin
460km kaç litre LPG ile yaptın 55lt bile olsa süper bi değer...
benimde bildiğim skodalarda göstergenin düşmemesi lazım. tahmini olarak ne kadar benzin tüketimin oluyor.
eğer gerçekten fazla ise montj yaptırdığın yere bu durumu bildirmeni tavsiye ederim.
kırmızı ışık meselesi ise bende de %80 yanmadan bitiyor, bu durumun 5dk da halledilebileceği gibi zamanla km hesabını kullanman daha sağlıklı olacaktır, zira LPG göstergeleri benzin gibi tutarlı sonuç göstermemektedir.
katılımının daim olması dileğiyle.
hoşçakal
quote:
Orjinalden alıntı: alpha049
meraba arkadaşlar bir hafta önce octavia ma atiker sıralı taktırdım.sistamden cok memnunum ama bir sorunum var.arabanın benzin göstergesinde kullandığım süre zarfında düşüş oluyor.havalar sıcak, araba banzinde hiç gitmiyor.hemen gaza geçiyor.taktırdığım usta yol bilgiayarlı kimi araçlar böyle yapıyor dedi.yani benzin değil de gösterge düşer dedi.az biraz benzin alısam tekrar yükseliceğini söyledi.bide simit depom 460 km sonunda bitti.ama kırmızı lamba falan yanmadan bitti.konu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba.
vee ATİKER ile her türlü yazını, yorumunu vs...
.....:::::ATİKER [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::.... (FoReVeR)
sayfasından devam edelim. birazdan yönetim kilidi asar.
http://forum.donanimhaber.com/m_13030630/mpage_33/tm.htm
-
birazdan kilidi asarlar -
[simage][/simage]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhannn -- 8 Eylül 2007; 22:47:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X