Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Skoda araç da benzin göstergesi olayını ilk defa duyuyorum.Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: jackal_boris

Merhaba
    LPG ile giderken benzin göstergesinin düşmesi Fransa imali araçlarda (Citroen,Peugeot,Renault) olan bir durum ama kesinlikle benzin yakmıyorsun bundan şüphen olmasın.Senin araç skoda bu markada ilk defa duydum demekki ondada aracın yakıt miktar göstergesi yol bilgisayarından aldığı verilere göre düşüyor.
    Bu konuda bir çözüm aradım ismini vermeyeceğim bir markanın servisi bu sorunu çözen bir parça yaptıklarını söyledi ama maalesef gerçekleşebilecek bir çözüm olmadığını öğrendim.
    Benim bulduğum çözüm ise benzin deposu 1/2 civarında olduğu sürece sorun yapmıyor yani benzin göstergesi 0 a indiğinde bir sonraki çalıştırmada tekrar normal seviyesini gösteriyor.İlk başlarda benzin ikaz ışığının yanması can sıkıcı olsada zamanla alışılıyor.

Bu arada ATİKER ile 11000 km yol yaptım Şükür bir sıkıntım yok

• 206 kullanıçısı olarak bende aynı sorunu yaşıyorum ama alıştım takmıyorum tasarruf daha önemli

atiker le 5000 km yaptım tık yok maşallah

thall ve ersin kardeş araçlar gayet güzel ALLAH KAZASIZ BELASIZ GÜNLER NASİP ETSİN

WOLF SENİN KİDE HARİKA GÖZLERİMLE GÖRDÜM JANTLARI DEĞİŞTİNMİ

THALL DOSTUM Bİ FLORYA YAPALIM ARTIK

DOSTLARIDA ÇAĞIR WOLF RAMAZANDA BALIK YEMİYEÇEZ HERALDE BEKLİYORUZ HALA

quote:

Merhaba
    LPG ile giderken benzin göstergesinin düşmesi Fransa imali araçlarda (Citroen,Peugeot,Renault) olan bir durum ama kesinlikle benzin yakmıyorsun bundan şüphen olmasın.Senin araç skoda bu markada ilk defa duydum demekki ondada aracın yakıt miktar göstergesi yol bilgisayarından aldığı verilere göre düşüyor.
    Bu konuda bir çözüm aradım ismini vermeyeceğim bir markanın servisi bu sorunu çözen bir parça yaptıklarını söyledi ama maalesef gerçekleşebilecek bir çözüm olmadığını öğrendim.
    Benim bulduğum çözüm ise benzin deposu 1/2 civarında olduğu sürece sorun yapmıyor yani benzin göstergesi 0 a indiğinde bir sonraki çalıştırmada tekrar normal seviyesini gösteriyor.İlk başlarda benzin ikaz ışığının yanması can sıkıcı olsada zamanla alışılıyor.

• Sn Atiker kulübü üyeleri kulübü boş bırakmayın BRC kullanıcısı olarak 33. sayfayı ben açtım haberiniz olsun.Saygılar
  • Topiklerdeki mesaj sayılarına baktım...
    İlginç aslında...

Voltran...195
    Prins.......262
    Zavolli.....352
    Tartarini...1922
    Atiker.......1922

Açıkçası bunu nasıl yorumlamalı bilemedim...

Mesaj sayısının az olması o markalarda çıkan problemlerin az olduğunu anlamına mı geliyor?
    Veya o markaların pek tutulmadığı manasına mı?

Tersten ifade edecek olursakta mesaj sayısının çokluğu problemlerin çok olduğu mu yoksa o markaların çok tutulduğu manasına mı geliyor?

• biz hep burdayız sonuçta ve her dosta kapımız açık

bilgi paylaştıkça güzeldir

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhannn

Sn Atiker kulübü üyeleri kulübü boş bırakmayın BRC kullanıcısı olarak 33. sayfayı ben açtım haberiniz olsun.Saygılar
  • Evet ilginç bir yorum Sn serbes BRC ile ilgili mesaj sayısı yok bu mantığa göre BRC yi hangi katekoriye sokmak lazım hiç tutulmayan marka mı? Yoksa problemsiz marka mı?Katekorisine saygılar sunarım.
    quote:

Orjinalden alıntı: serbes

Topiklerdeki mesaj sayılarına baktım...
    İlginç aslında...

Voltran...195
    Prins.......262
    Zavolli.....352
    Tartarini...1922
    Atiker.......1922

Mesaj sayısının az olması o markalarda çıkan problemlerin az olduğunu anlamına mı geliyor?

Tersten ifade edecek olursakta mesaj sayısının çokluğu problemlerin çok olduğu mu yoksa o markaların çok tutulduğu manasına mı geliyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: thall

PM cevaplanmıştır, gelişmelerden haberdar etmeye devam

quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

quote:

merhaba sevgili dostlarım, burada olduğunuzu gördüğümden sizede 2 satır yazmadan kapatamadım ( bu arada hanımdan ii bi fırça yedik)

@Okifi;
    benimkiyle benzerr değil galiba bana özet bi şekilde PM atarsan bende mail geçerim Konya'ya... merak etme elbette çözülüecek birşeydir

@bmwturk;
    dostum güzel düşüncelerin için teşekkür ederim başlığımıza da taşıdığımız gibi dost kara günde belli olur kulub bişeyler başarabiliecekse varolmalıdır... katkımız olduysa ne mutlu bana

Thall arkadaşım ilgin ve alakan için teşekkür ederim,pm ne mesaj ve sorunumu yazdım.teşekkürler.

Thall arkadaşım dün ayvalıktan manisaya gittim.yolda menemende anı otagaza ugradım ve usta şamandıranın içerisinde yay bulunan bir parçayı çıkartarak bana verdi ve bundan yapabilir dedi.ben manisa iline gittim ve yolda yine aynı işi yaptı.bu servise 1 ay önce yine uğramış ve sorunu anlatmıştım.yeni program atılmıştı.tabii bugün yine ugradım ve aynı sorun devam ediyor dedim.bilgisayar baglanarak yola çıktık,bu arada 800 olması gereken devir bilgisayarda 400 gözüküyordu,bunu kim ayarladı diye sordu,bende bu sorun oluşmadan önce istanbulda ayarlatmıştım dedim.tabii ayarları düzelttim ama yine yaparsa gel kartı değiştirelim dedi,başka yerden yapmaz,ancak ordan olabilir dedi ama menemenden ayvalığa kadar geldim şükür düzeldi.bir daha yapmadı,inşallah bir daha yapmaz.Eğer bir sorun varda bilgisayarda bu sorun görünüyorda ustalar buna dikkat etmiyorlarsa sorun çözülmüyor,beni üzen olay bu.benim bildiğim kadarı ile araçlara bir şekilde ayar yapılır lakin her servis kendine özgü ayar yapmaya çalışıyor,yani deneme yanılma yoluyla bulmaya çalışıyorlar,halbuki konyada konuyla ilgili kurs verilirken tüm bunların nasıl ayarlanacağı öğretilmiştir diye düşünüyorum,1 gün sonra sivas iline gideceğim,bakalımyapacakmı,durumdan yine sizleri haberdar edeceğim,ilginizden dolayı bir daha teşekkürler.

• Sn Okifi deviri 400d/d okuması demek aracın lpg de birçok değerin de %50 sapma demektir.Deviri düzeltmişlerdir inşallah.Saygılar
    quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba sevgili dostlarım, burada olduğunuzu gördüğümden sizede 2 satır yazmadan kapatamadım ( bu arada hanımdan ii bi fırça yedik)

@Okifi;
    benimkiyle benzerr değil galiba bana özet bi şekilde PM atarsan bende mail geçerim Konya'ya... merak etme elbette çözülüecek birşeydir

@bmwturk;
    dostum güzel düşüncelerin için teşekkür ederim başlığımıza da taşıdığımız gibi dost kara günde belli olur kulub bişeyler başarabiliecekse varolmalıdır... katkımız olduysa ne mutlu bana

Thall arkadaşım ilgin ve alakan için teşekkür ederim,pm ne mesaj ve sorunumu yazdım.teşekkürler.

Thall arkadaşım dün ayvalıktan manisaya gittim.yolda menemende anı otagaza ugradım ve usta şamandıranın içerisinde yay bulunan bir parçayı çıkartarak bana verdi ve bundan yapabilir dedi.ben manisa iline gittim ve yolda yine aynı işi yaptı.bu servise 1 ay önce yine uğramış ve sorunu anlatmıştım.yeni program atılmıştı.tabii bugün yine ugradım ve aynı sorun devam ediyor dedim.bilgisayar baglanarak yola çıktık,bu arada 800 olması gereken devir bilgisayarda 400 gözüküyordu,bunu kim ayarladı diye sordu,bende bu sorun oluşmadan önce istanbulda ayarlatmıştım dedim.tabii ayarları düzelttim ama yine yaparsa gel kartı değiştirelim dedi,başka yerden yapmaz,ancak ordan olabilir dedi ama menemenden ayvalığa kadar geldim şükür düzeldi.bir daha yapmadı,inşallah bir daha yapmaz.Eğer bir sorun varda bilgisayarda bu sorun görünüyorda ustalar buna dikkat etmiyorlarsa sorun çözülmüyor,beni üzen olay bu.benim bildiğim kadarı ile araçlara bir şekilde ayar yapılır lakin her servis kendine özgü ayar yapmaya çalışıyor,yani deneme yanılma yoluyla bulmaya çalışıyorlar,halbuki konyada konuyla ilgili kurs verilirken tüm bunların nasıl ayarlanacağı öğretilmiştir diye düşünüyorum,1 gün sonra sivas iline gideceğim,bakalımyapacakmı,durumdan yine sizleri haberdar edeceğim,ilginizden dolayı bir daha teşekkürler.

• Okifi arkadaşım ne iş yapıyosun sorması ayıp. Durduğun yerde durmuyosun maşallah. Bu lpg olayı en çok sana lazımmmış belli oldu.

quote:

quote:

quote:

quote:

@Okifi;

@bmwturk;

• Oğuzhan kardeş senin farklı başlıklardaki yorumlarınıda takip ediyorum, işten anlayan biri olduğun kesin. Bizim sayfamızada bilgilerinle renk katman güzel.
    Kızma ama bir ara eski bir yazıda qumbara adlı kullanıcı sana brc bayisi olduğunu filan yazmış. Böyle birşey var mı? Meslek ne? Yoksa sende bizim gibi arabana taktırmak için arşatırma yaparken mi merak saldın bu işlere?

quote:

Sn Atiker kulübü üyeleri kulübü boş bırakmayın BRC kullanıcısı olarak 33. sayfayı ben açtım haberiniz olsun.Saygılar
  • Günaydın .....:::::ATİKER [DOSTLUK] KULÜBÜ:::::..... Üyeleri ve Dostları;

dün gece hareketli geçmiş, sağolsun dostlarımız wolf,tamer ve oguzhannn sayfamızı boş bırakmamış

oguzhannn'ı da artık fahri üyemiz kabul ediyorum...

şimdi ilk sorudan başlayarak yorumlarımı yapayım.

edit: tek tek cevap daha kolay olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 7 Eylül 2007; 9:34:40 >
  • Baner de bulunan Nissan çift kabin temsili olarak konulmuştur... dizele dönüşüm olmuyor du galiba
    quote:

Sn.Ersin,

Yarın İrfan beyi görmeye gideceğim. Zaten yanılmıyorsam Lada yetkili servis hizmeti de var.

Bu arada aklıma takıldı.

Bu atikerin web sitesine bakarken (http://www.atikerautogas.com/index.php ) üstteki banner reklam kısmında "her mevsimde" sloganı altında Nissan çift kabin kamyonet görünmekte. Bu araçların tamamı dizeldir. Artık dizel araçlarada mı lpg takılıyor yoksa siteyi hazırlayanlar ciddi bir yanlışlık mı yapmışlar?

• Merhaba red_power;
    İnan biz de senin kadar duacınız yanmaması için. Role bilgim dahilinde devre dışı bırakılması için yapılan uygulama,dolayısıyla yapılabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: red_power

Geçen gün yanan arıza lambası sonrası servise gittim.servis aracımı bilgisatara bağlayarak yine kontrol etti sensörlerimin sağlam olduğunu sadece lpg nedeniyle hata verdiğini söyledi.Hemen servisten çıkıp ergün ustanın yanına gittim ama kendisi bana şu an için bir şey yapmaya gerek olmadığını eğer bir dah arıza lambası yanarsa ozaman müdahale edeceğini söyledi.Ben yanmaması için dua ediyorum inşallah bu yüzden tekrar servisin yolunu görmem.
    Herkese saygılar
    Bu arada arabam oksijen sensörlerinden ikaz veriyor usta yapacağı ayarla bu ikaz lambasının bir daha hata vermesini engelleyebilirmi?(Role yapmadan tabiki)

• Merhaba alpha049;
    sende ......:::::ATİKER [DOSTLUK] KULÜBÜ:::::...... 'ne Hoşgeldin

460km kaç litre LPG ile yaptın 55lt bile olsa süper bi değer...
    benimde bildiğim skodalarda göstergenin düşmemesi lazım. tahmini olarak ne kadar benzin tüketimin oluyor.
    eğer gerçekten fazla ise montj yaptırdığın yere bu durumu bildirmeni tavsiye ederim.

kırmızı ışık meselesi ise bende de %80 yanmadan bitiyor, bu durumun 5dk da halledilebileceği gibi zamanla km hesabını kullanman daha sağlıklı olacaktır, zira LPG göstergeleri benzin gibi tutarlı sonuç göstermemektedir.

katılımının daim olması dileğiyle.
    hoşçakal

quote:

Orjinalden alıntı: alpha049

meraba arkadaşlar bir hafta önce octavia ma atiker sıralı taktırdım.sistamden cok memnunum ama bir sorunum var.arabanın benzin göstergesinde kullandığım süre zarfında düşüş oluyor.havalar sıcak, araba banzinde hiç gitmiyor.hemen gaza geçiyor.taktırdığım usta yol bilgiayarlı kimi araçlar böyle yapıyor dedi.yani benzin değil de gösterge düşer dedi.az biraz benzin alısam tekrar yükseliceğini söyledi.bide simit depom 460 km sonunda bitti.ama kırmızı lamba falan yanmadan bitti.konu hakkında bilgisi olan var mıdır acaba.

• dostum 17 jantları satmaya kıyamıyorum
    balıkçıyı aradım daha işe başlamamış iş başı yaptığı gün ordayız balık işinin takipçisiyim en güzel balıklardan ısmarlama işi bana ait

quote:

Orjinalden alıntı: tamerbagdas

206 kullanıçısı olarak bende aynı sorunu yaşıyorum ama alıştım takmıyorum tasarruf daha önemli

thall ve ersin kardeş araçlar gayet güzel ALLAH KAZASIZ BELASIZ GÜNLER NASİP ETSİN

quote:

Merhaba

• Merhaba jackal_boris;

Maşallah. sorunsuz, bol tasarruflu günlerin daim olması dileğiyle;
    Hoşçakal

quote:

Merhaba

• Merhaba Dostum, Kardeşim Tamer;

öncelikle temennilerin için AMİNNN.

Vallahii yapalım artık uzun zaman oldu görüşmeyeli havalar soğımaya döndü bak en kısa zamanda aynı yerde buluşmak dileğiyle, çok soğuk olursa evimizde buluşuruz, neden olmasın....
    Wolf Ramazanı bekliyorsan, ben Tamer'e benzemen! Yaz-Kış, Sabah-Akşam. Yılın hergünü, her saati balık yerim, bilgin ola...

"Rab'bim" bu dostluğumuzu korusun, kem gözlerden.
    quote:

Orjinalden alıntı: tamerbagdas

206 kullanıçısı olarak bende aynı sorunu yaşıyorum ama alıştım takmıyorum tasarruf daha önemli

quote:

Merhaba

• Her zaman seni aramızda görmek isteriz
    bu arada lokasyon neresiydi?

Ankara diye hatırlıyorum ama...
    quote:

• ben geldim
  • Merhaba serbes;

çok güzel bi konuya değinmişsin... fakat bazı yazım hatası var önce onu düzelteyeyim ve bişeyde ben ekleyeyim...

tartarininin mesaj sayısı: 1922 değil 1013

benim eklemelerim ise sayfaların açılış tarihi ve hit sayıları

hepsini yazmayacağım:
    ATİKER 18 Mart 2007 de kurulmuş ve 42779 HİT'i var...
    tartarinide 13 Arralık 2006 da onunda 24550 hiti var

mart ayında açılmış topic 33 sayfaya ulaşmış diğeri 17...

marttan itibaren Atikerde montaj yapıldığını yazanların sayısına bak ve diğerine bak birde...

sorun yaşayanların sayısını montaja oranla o zaman bi fikir sahibi olabilirsin...

oguzhannn...
    BRC cileri hala görememekteyiz neredesiniz siz

quote:

Topiklerdeki mesaj sayılarına baktım...
    İlginç aslında...

Voltran...195
    Prins.......262
    Zavolli.....352
    Tartarini...1922
    Atiker.......1922

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.