Şimdi Ara

Siralamayi onlere cekme konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi mesela adam tmde 40k olmus ygsde lysde 13kya cektim diyo zaten tmde en kotu 13k da degilmi bu adam yani anlamadim bu lysnin etkisini ygsyi arastiriyorum anlamiyorum kafami cok celdirici seyler tecrubeliler veya bilenler anlatirsa faydali olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ygs puanının ORTALAMA %25 30 u alınır lys puanının %70 75 i alınır eğer sen ygs de iyi yapamazsan bile lys iyi yaparsan yerleştirme puanın artar böylelikle çekmiş olursun
    NOT:ygs en ne kadar iyise o kadar fazla etki eder o yüzden net bir rakam yok a a 500 tam puan alırsan en fazla %40 etki eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herr Professor -- 3 Aralık 2016; 19:59:30 >
  • 40k da ise 15k olur en fazla tm sırası gercekte o konuda haklısın

• Bu muhabbete inanmiyorum hocam.Tamamen ygssi kotu gecenler pes etmesin diye ortaya atilan bir laf.Direkt ygs %40 lys %60 etkiliyor.Bununla ilgili forumda saglam bir konu vardi bulursam linkini atarim.
    Bu dediklerimi ygs 63 lys 41 k yapmis bir mezun olarak soyluyorum ikisi de iyi olacak.
    Sadece su olabilir Lysde zor sorulan dersi iyi yapan standart sapmadan dolayi daha one gecebilir.Gecen yil icin lys fizigi ornek verebiliriz.
    TM konusuna gelirsek burada efsane cekislerin olmasi gayet normal cunku ygsde onlerinde bulunan ogrencilerin cogu MF.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uruk-Hai

Bu muhabbete inanmiyorum hocam.Tamamen ygssi kotu gecenler pes etmesin diye ortaya atilan bir laf.Direkt ygs %40 lys %60 etkiliyor.Bununla ilgili forumda saglam bir konu vardi bulursam linkini atarim.
    Bu dediklerimi ygs 63 lys 41 k yapmis bir mezun olarak soyluyorum ikisi de iyi olacak.
    Sadece su olabilir Lysde zor sorulan dersi iyi yapan standart sapmadan dolayi daha one gecebilir.Gecen yil icin lys fizigi ornek verebiliriz.
    TM konusuna gelirsek burada efsane cekislerin olmasi gayet normal cunku ygsde onlerinde bulunan ogrencilerin cogu MF.

Benimde ygs 49 lys 74 bende ygs nin 40 olduguna inanmıyorum evet düşük yaptım da 74 e kadar atacagına ihtimal vermiyordum.

• https://forum.donanimhaber.com/ygs-nin-lys-ye-etkisi-tam-olarak-nedir--115599885-2#122280109
    Hocam buraya bi bak istersen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.